Hirdetés
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somy_
tag
válasz
matthews #3911 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy későn írok, de a fotók és a filmek minősége nagyon jó! Ezt fotósként mondom.
Nekem elsődleges kritérium volt az új telefon választásomnál, hogy milyen képeket csinál. Végignéztem elég sok telefon teszt képeit és azalapján döntöttem e mellett. És nagyon nem bántam meg! Ha van elég fénye a kamerának, akkor nagyon jól működik. Kellemes színvilágú, egész jó színhűségű képeket csinál ilyenkor. A makró fókusza kicsit trükkös, de hamar szokható. Fényszegény környezetben jellemző a zajosodás, ott nem éri el a 10 évvel ezelőtti dslr-ek szintjét, de egy telótól az is nagy szó, amit tud! Amúgy elég sok beállítási lehetőséged van.Igaz, hogy nem teljes méretben tudom megmutatni a képeket, de itt van három kép, amit a telefonnal csináltam nemrégen: 1. 2. 3..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Revolut
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest