Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TGYI

csendes tag

Kedves Fórumozók!

Kb másfél hónapja használom a fülhallgatókat. Általános értékelésem, hogy jók, de nem tökéletesek. A világért sem akarom a Sony fan-eket megbántani és készséggel elhiszem bárkinek, hogy ez a világ legjobb/legrosszabb (a nem kívánt törlendő) fülhallgatója. Nem vitatkozom.

Viszont jól jönne egy kis segítség. A legnagyobb problémám a fülem hallójáratához történő illeszkedés - hiánya. Készséggel elhiszem, hogy ez a félig gyúrható csuda csodajó általában, de az én fülemhez nem illeszkedik. Elég régen volt egy Koss-om, ahhoz adtak ettől sokkal elasztikusabb és ragacsosabb fekete dugaszokat, de az sem jött be nekem. Ami nálam működik az a szilikon gumiharang, ez a bal fülemmel kielégítő, amit tökéletesen meg tudok ítélni, és a szoftveres vizsgálat is ezt mondja. Ennek ellentéte a jobb, mindkét módszerrel vizsgálva rossz. Biztos én vagyok kripli, de a jobb hallójáratom sokkal oválisabb és az alsó végén levő kis görbületi sugarú kanyart nem tudja bevenni, azaz tömíteni egyik gumiharang sem.

És akkor a kérdés, kérés: tud-e valaki javasolni valamilyen speckó szilikonharangot? A könnyen elréhető harangocskákat kipróbáltam, nem tömítenek a jobb fülemen. Illetve tud-e valaki valami más megoldást, pl. a hallójárathoz illeszkedő gyártást, vagy extra méretű szilikonharangot? Volt-e másnak ilyen problémája és hogy tudta megoldani.
    Ez a félig jó, félig rossz verzió, teljesen használhatatlan.

Váron a válaszotokat előre is köszönettel!

Új hozzászólás Aktív témák