- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piotor81
csendes újonc
Csak bizonyos serial számokat javítanak ebben a formában és csak max. 3 éves korig. Az enyém nem érintett, lehet ezért nem is ment még tönkre.
-
gokart108
friss újonc
Sziasztok, friss tapasztalat Sony WH-1000XM4 akkumulátor cserével kapcsolatban. Őket lehet keresni: www.camcorderkft.hu; camcorder@t-online.hu. Gyorsan válaszoltak a problémámra:
"Külön akkumulátort nem tudunk cserélni, csak komplett fülest.
Ha 2 éven belül van a vásárlás, akkor megcsináljuk garanciában.
Ha 3 éven belül van, akkor 10.000,-+áfa áron megjavítjuk.
Persze számla kell hozzá." Az enyém 2021- es, így ez bukta, ismertek esetleg valakit, aki az akksik megrendelése után be tudja őket szerelni? Köszi. Andor -
Piotor81
csendes újonc
Leült itt minden. Most 2 éves az enyém és még úgy bírja az akku, mint amikor vettem. 2.1.0-rol indult a fw és nem is nagyon használtam az airpods mellett tavaly őszig. Kíváncsi vagyok, hogy lesz ezután.
-
Piotor
tag
Valaki próbált már bennük akkut cserélni?
-
ArGab
őstag
Nos, úgy nézem nagyjából 11 hónapja volt, hogy sikerült végre egy működő párost kapnom több hónap küzdelem után. Most viszont úgy tűnik, ez is ennyit bírt és kezd tönkremenni. A jobb oldali fülhallgató ismét több mint kétszer olyan gyorsan merül, mint a bal. Jelenleg még nagyjából 3 óra összejön vele zajszűrés nélkül, és 2 zajszűréssel mielőtt kikapcsol. Közben a bal oldal olyan 55-60%-os szintre merül csak.
-
bobby_30
tag
Sziasztok! A bal oldali fülesem gyakorlatilag pàr percen belül lemerül így szàmomra hasznàlhatatlan. Ha valakinek esetleg szüksège lenne a töltőre, vagy a jobb oldali fülesre az jelezze ès szívesen àtadom.
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Mivel én is itt kaptam tanácsot a gariztatásra, leírom én is a tapasztalataimat.
KB. 14 hónap után kezdett el haldokolni az aksi, Alzánál vettem, 2 év gari volt rá.Ide vittem: Sony Szerviz Budapest - RMD Electronic Kft.
Alzát teljesen kihagytam az intézésből.Május 7-én adtam le, június 5-én vettem át, a tok biztosan a régi, de a két füles fixen új.
Ameddig bírja, addig használni fogom, meglátjuk.
A szerviz 70-es évek, nagyon ijesztően néz ki, ahhoz képest, hogy a sony főpartnere, de 1 hónap alatt megkaptam az új fülest, szóval egy szavam sincs.
-
bobby_30
tag
Sziasztok! Valaki esetleg cserèltetett màr akkut? Mostanàban egyre hamarabb merül a füles, amennyiben lehet cserèltetni emberi àron akkor nem gondolkodnèk új vàsàrlàsàn.
-
bobby_30
tag
-
Attas
aktív tag
Sziasztok! WF-1000XM4 boldog tulaja vagyok már 1 éve! (még nincs akku probléma) viszont a halló járatba illeszkedő memória szivacsok kezdenek elhasználódni! nekem méretben a zöld színű jó. Elvetemült ötlet lenne, ha van itt a fórumon olyan tulaj, akinek ettől eltérő méret a jó és azt használja, hogy cseréljünk szivacsot? Én adok olyat amit ő használ (original új természetesen), és cserébe elkérem az ő zöld színű pamacsát, ami meg neki nem kell. Az a helyzet, hogy vettem már kínai több gyártótól is, de sajna nem az a minőség. Szóval ha valakit érdekelne szívesen cserélnék.
Köszönöm előre is a válaszokat
-
Hát valóban eléggé zavarosan fogalmaztam.
WH-1000XM4 🎧 egy magasabb kategória, nem szerencsés a bedugós fülhallgatóval összehasonlítani.
WF-1000XM4, WF-1000XM5, egy nagyon jó eszköz, de meg sem közelíti a nagy testvért.A két bedugós füles közül a WF-1000XM4-nek nekem jobban tetszik a basszus hangzása.
Ettől függetlenül, majdnem minden tesztben jobban tartják az WF-1000XM5.
Remélem már igy érthetőbb.😊 -
qltsar
veterán
Elnézést, rossz helyre ment.
-
válasz
bobby_30 #102 üzenetére
Szia!
Nekem van egy WH-1000XM4 fejhallgató és
WF-1000XM5 ill. még egy WF-1000XM4 is fülhallgató.
Van összehasonlítási alapom. Hangzásban nem egy kategória a fejhallgatók (WH-1000XM4), sokkal szebb és kényelmesebb, mint a fülesek. Hangzásban is sokkal kifinomultabb. Egy hátránya van a másik kettőhöz, hogy problémás hordozása.
A két füles nagyon hasonló, WF-1000XM5 kicsit kényelmesebb, valamivel kisebb és talán nem annyira feltűnő jelenség.
A tesztekben agyon dicsérték, szerintem az WF-1000XM4-nek jobb a basszus hangzása, öblösebb, nagyobb térhatású, de ezt a típus véletlenül se vedd meg. Majdnem mindenkinél előjött az akku probmléma.WF-1000XM5 fülesemmel eddig még nem volt semmi gondom, remekül szól, nagyon profi, de a fejhallgatóm WH-1000XM4 közelébe se jön.
A Sony Centerben kipróbáltam az utódját, nagyon hasonló a hangzása.
Én ezt ajánlom neked, ha nem fontos a szállítása.
😃 -
bobby_30
tag
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem hogy van-e jelentős különbség hangzásban az xm 4 füles, illetve az xm sorozat fejesei között. Akinek van összehasonlítási alapja és megoszaná, annak nagyon örülnék. Leegyszerűsítve az érdekelne hogy a fülhallgató mellé érdemes-e egy fejhallgatót is beszerezni, vagy lényeges különbség nincs köztük hangzásban. Előre is köszönöm a segítséget.
-
ArGab
őstag
Egy kissé talán ingerült telefon után visszakaptam a harmadik, már egy hónapja tartó körből is. Összesen csak 4 hónapig tartott az ügy.
Ez a páros - egyelőre - jónak tűnik, végre 100%-ra töltődik mindkét oldal és óránként kb 10-12% merülést mutat. Aztán hogy meddig tart ki vannak kétségeim, mert Redditen kezdenek megjelenni akiknek már régebben cserélték és most újfent előjött gyors a merülés pár hónap után. De mivel itthon továbbra is számlához és 2 évhez köti a Sony a szervizelést, hamarosan minden jótállásból/garanciából kifutok.
Amúgy friss kommentek szerint USÁ-ban már full refund-ot biztosít a Sony még a garanciaidő lejárta után is, vagy cserét XM5-re, mivel már 3+ hónap a várakozás XM4-es cseremodulokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A TWS-kategóriában is kijátszotta a Sony az LDAC-kártyát, és ami a gyártó zajszűrésével, illetve közel két évnyi fejlesztéssel kijött végeredményként, azon én őszintén megdöbbentem: számomra megvan az év androidos TWS-e.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest