Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ag47

    csendes tag

    Sziasztok,

    En is frissitettem tobb mint egy hete (T-s) 4.0.4re, eleinte minden jol mukodott meg tetszik is, aztan kicsereltem az sd kartyat egy 8 gigasra (Nem hiszem hogy ez kavart volna be, bar ki tudja) es ujabban fel percekre lefagy, ujraindul, a galeria nem ugy mukodik ahogy kene, raadasul a galeria widget-je is forditva porog, bar ez nem olyan nagy gond, ha hivnak nem tudom felvenni a telefont mert nem hajlando megmozdulni a csuszka meg ilyeneket csinal.

    Szeretnem rootolni a telefont, nem vagyok egy muszaki zseni, valamikor a w580i-met megflasheltem, akkor ott tanultam par dolgot meg ertettem is mit csinalok, de az android kicsit masabb.
    Lasy leirasabol tudom, hogy ha meg nem volt rootolva a telo akkor elobb ezt kell megtennem, gondolom raknom kell ra egy GB-t ami nem 0.62-es mert azt nem lehet rootolni, mar ezt is megtanultam, csak a 0.42-ot es arra is rajottem, hogy van egy flashtool nevu progi amivel romot lehet rakni a telora de javitsatok ki ha tevedek.

    Abban kernek segitseget, ha valaki elmagyarazna egy laikusnak hogy megertse hogy mit csinaljak lepesrol lepesre, es milyen progikkal esetleg ha linkelne az nagy segitseg lenne.

    Koszonom elore is.

    Lehet, hogy tényleg az ufók csinálják a gabonaköröket, de ők is bottal és zsinórral.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés