Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
Igen, a gyári alkalmazások nagy része csak root után törölhető. Ha az alkalmazások menüben rámész az adott alkalmazásra és nincs ott az eltávolítás lehetősége, akkor root kell hozzá.
Hol akarod mappába húzni őket? Ha az almenüben, akkor az nem megy a gyári launcheren.Hangerőgombbal való léptetést úgy tudtam, hogy a PlayerPro tudja stock romon, de nem találtam erre vonatkozó beállítást benne. Talán a Poweramp. De a füles felvevőgombjával bármelyik zenelejátszón működik a léptetés/mappaváltás.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Szerintem nincs pause, de aki többet videózik, majd kijavít, ha nem így van. Ha tényleg nincs, akkor csak az a megoldás marad, hogy több darabban veszed fel a videót és utána valami videó szerkesztővel összefűzöd.
ICS-t használókhoz egy kérdés. Több helyen panaszkodtak, hogy ICS frissítés után nem működik az eseményjelző LED. Ez tényleg így van?
[ Szerkesztve ]
-
Atawallpa
aktív tag
Ez a zárt bootloaderes megoldás (alapból ilyen minden készülék). A 4.0.4 felrakása után érdemes egy javítást ráküldeni SUS (Sony Update Service) programmal. Ekkor egy gyári "szűz" 4.0.4-et kapsz (olyat, mint amikor a GB-del megvetted) A névjegyek, sms-ek egyebek mentésére van lehetőség, keress rá a topikaban. Ez sokaknak megoldotta a 4.0.4 problémát.
Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független/Iphone 16 beszámítok
- Iphone 13 Pro, 128 Gb, Gold, Kártyafüggetlen!
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 15 128gb black független, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest