Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4724) sir fg válasza cirx (#4722) üzenetére


sir fg
aktív tag

Nekem villog a LED mailnél.
Infó:
4.0.3-ból Nordic ROM-ot raktam fel korábban. Ezt tegnap SUS-sal frissítettem 4.0.4-re. Ott lehetett választani, hogy törölje-e a felhasználói adatokat, vagy ne. Azt választottam, hogy törölje (újra akartam rakni), plusz még utána nyomtam egy javítást is, biztos, ami biztos :).
Ma reggel kaptam e-mailt a gyári Gmail kliensre (miközben épp a telón netezem), és villogott zölden a LED, mint régen, amíg el nem olvastam. --> Ja, de most jöttem rá, hogy te valószínűleg a másik, általános e-mail kliensről beszélsz. Azt nem próbáltam.

A videó ugyanolyan darabos. :( Ezzel eddig nem nagyon foglalkoztam, most kicsit tesztelgettem. A felvétel közbeni keresőkép mindig darabos, de szerintem nem az számít, hanem, hogy milyen lesz a felvett videófájl, így azokat néztem vissza. Ha be van kapcsolva a képstabilizátor, és mozgunk a telefonnal, akkor a felvett anyag is darabos sajnos. Viszont ha ki van kapcsolva a stab., és mozgunk, vagy nem mozgunk (és akkor tök mindegy, hogy be van-e kapcsolva), akkor nem szakadozottak a mozgások. Szerintem. De azért még kell kísérletezgetni, ez csak gyors próba volt.

Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.