- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
nem, ezek a tipusok ugyanúgy asztali gépekhez is elérhetőek voltak lapalja PPGA tokozás, de nem halandóknak, hanem pl.: iparban használt PC-k lelkei voltak, egyik exmunkahelyemen futottam bele még 2000 táján, egy gépújraindítás során (24/7-es termelés mellett ez nagy szó volt), és megdöbbenten láttam a post alatt a 133Mhz MMX-feliratot!
, innen tudom hogy egyáltalán van ilyen!
szerk: közben a végére értem, nagyon klassz kis teszt, nem semmi időt emlszthetett fel a létrejötte, ezért fogadd külön gratulációmat!
-
helkis
veterán
még csak most kezdtem olvasni, de találtam egy kis hiányosságot: a foglalat által támogatott prociknál 2db MMX-procit kihagytál, nevezetesen a 133Mhz-est és a 150Mhz-est!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged