Hirdetés
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
kolosanyi #80 üzenetére
Nem felesleges, mert ha kívánja az app a teljesítményt, akkor meg is kapja. Konkrétan a scrollozáshoz is 1500-ra vált a proci. Viszont, ha én kényszerítem, akkor nem fog tudni magának több erőforrást kérni. Egyébként a beépített gazdálkodója is tökéletesen megfelel, van nagyon sok séma benne, amik konfigolhatók. És ha az ember bekonfigolja, akkor kb annyit kell állítgatni, mint egy laptopon: energiatakarékos, kiegyensúlyozott, teljesítmény.
A közösségi támogatás sokkal magasabb szintű lehetne, ha végre kiadnák a kernel forrását,mert akkor már készülnének is az egyéni romok. De konkrétan van olyan tagja a közösségnek, aki kivezette a sorosportot a kütyü oldalára, forrasztással rávette a gépet, hogy ne a nandról bootoljon, hanem sd kártyáról. Szóval vannak elhivatott alakok.
A smartdevices is nyitott egy külön topicot amiben hétről hétre lehet gyűjteni a hibákat/óhajokat/sóhajokat.
De van olyan topicjuk is, hogy milyen kiegészítőket szeretnénk látni a táblánk mellé a webshopjukban.
Szóval szerintem az egyik legjobban támogatott kínai brand. Ja és válaszolnak a hozzászólásokra is és javítják az fw-t is.
(#79) gyapipapi
Hamarosan letesztelem és leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest