2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

SmartQ T20 tablet

Szeretném bemutatni nektek a SmartQ legújabb erőgépét, a T20-as modellt.

[ ÚJ TESZT ]

Doboz

Hosszas keresgélés és matekozás után jutottam arra az elhatározásra, hogy a SmartQ T20-as modellje a nekem megfelelő tablet. A készüléket a Pandawill kínai webshopból rendeltem meg, amit 10 nap alatt le is szállítottak Reg Airmail By Singapore Post szolgáltatással, ami mindössze 5 dolcsimba került. Ezért mindenképpen érdemelnek egy hatalmas piros pontot. Azt hozzá kell tennem, hogy előtte egyeztettem velük az online chaten, hogy van-e jelenleg raktáron.

A tábla összesen kb $330-ba került, forintban kifejezve 77.000 és egy pici.

A postás egy sima, nem túl méretes kartondobozt hozott, amit kibontva elém tárult a T20-as doboza egy pufi fóliába beletekerve. A dobozon csak minimális dizájn található. Feltüntették rajta a készülék főbb jellemzőit illetve a cég adatait. Véleményem szerint teljesen vállalható a doboza, szekrényre is kitehető.

A dobozt tovább hámozva egy szivaccsal találkozhatunk, ami alatt található a készülék egy antisztatikus zacskóba csomagolva. A készülék alatt a kis fekete dobozban találhatók a kiegészítők, amit a gyártó mellékelt nekünk. Ezek között megtalálhatjuk a 9V2A teljesítményű fali töltőt, amihez mellékeltek átalakítót, tehát itthon egyből használatba is tudjuk venni. Ugyancsak hatalmas piros pont. Találunk még két fehér színű USB kábelt. Az egyik kábel egy OTG host kábel, a másikkal pedig a PC-hez csatlakoztathatjuk.
Találunk még egy teljesen kínai szövegű garanciakártyát és egy ugyancsak kínai szövegű rövid leírást arról, hogy hogyan kapcsoljuk be és navigáljunk el a készüléken található kiterjedt kezelési útmutatóhoz.

Az OTG kábel felépítése és hossza teljesen megfelelő, nem lesz rá gondunk. Az USB kábel hossza is teljesen kielégítő, nem rövid. Sajnos a töltőnek a kábeléről ugyan ez nem mondható el, mert meglehetősen rövidre sikeredett, mindössze 118cm. A töltő csatlakozója egyenes, nincsen L alakban meghajtva. Ennek van előnye is és hátránya is.

Ennyit a dobozról és annak tartalmáról, nézzük mit is vettünk...

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.