- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
Jogos, ott a pont.
Szóval ha én mondjuk egy hegyi bringásversenyen hajtok, nem szeretném, ha rábeszélnének, hogy de közben álljak meg a kilátóknál a tájban gyönyörködni. Az erre való műfajt túrázásnak nevezik és teljesen más, mint a verseny.
Tehát ha valamilyen infót gyorsan meg akarok találni, az utamba kerülő időrabló (> 5-10 mp a kívánt szöveg eléréséig) esztétikai-effektes lapokat azon nyomban kidobom. Tőlem akár txt is lehet, ha benne van a lényeg... és persze sokszor fontos, hogy ki is tudjam rögtön kopipésztelni.
Ezért szerintem a rutinos keresőknek mindenképpen kell egy sallangmentes kiindulási pont, különben ők ignorálni fogják azt a weblapot.
-
Az AS3-tól kezdve - ha jól tudom - van középső klikk (cs4-ben tuti benne lesz). Görgetés eddig is ment.
Jobb gomb is műxik, csak bele kell rakni a jobb oldali menübe a szükséges cuccokat, de van egy kész pluging is (igaz, asszem csak a AS3-al műxik), ami kiszedi a jobb klikknél megjelenő alap menüt (aminek nagyját egy sorral egyébként is le lehet tiltani), és kicseréli a böngésző alapértelmezettjére. Bookmarkolás eddig is ment, csak meg kell adni, hogy kívülről paraméterezhető legyen az swf file (na, ezt még sosem próbáltam de láttam már segédletet, ami ezt célozza).
Persze, vágom, hogy sok szöszölés van, mire HTML kompatibilis lesz, de a CS4-es Flash-ben lesz direkt erre való rész. És a megjelenítés sebességét is erősen felturbózzák.
Gondolom a Silverlight felpezsdítette őket.(a jelenlegi Flash-nél a Silverlight okosabb, egyszerűbb, sokoldalúbb, és fényévekkel gyorsabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest