- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
A ház nem rossz, nekem is bejön. Az előlapi gyári ventiszabályozó meg +pont és még árban is jó.
@bul07
A túl sik ventival az a bajom, hogy néha nehéz megfelelően szabályozni mindet, főleg, ha kevés az alaplapi csatlakozó (12V-on elég hangosak szoktak lenni). Bár az Y kábeles pwm-es ventik legalább részben megoldják ezt a problémát.A cpu hűtőkkel kapcsolatban igazad van. A 2. venti nem sokat számít: 1-3 fok általában, az is inkább nagyob terhelésen (mint írtad is).
-
bul07
nagyúr
válasz
Fejes Péter #15 üzenetére
amúgy ezt a túlventilátorozást nem értem egyeseknél
lesarkítva minek
hogy 3fokkal hűvösebb legyen a gép de közbe kétszer olyan hangos, jó ez persze nem vonatkozik a tuningos gépekre mert ott azért van + hő
tesztelték hogy van olyan processzor hűtőt , gyárilag egy ventilátoros is ugyanazon a hőfokon tartja a processzor mint kettővel vagy esetleg 1fokkal hűsebb (alapjáraton,terhelésnél jelent pár fok különbséget) -
bul07
nagyúr
válasz
Fejes Péter #13 üzenetére
még van gond a gépel mert ha áramszünet van magától újraindul de nem rendesen mert csak búgnak a ventilátorok és más nem reagál a reset gombra beindul rendesen
hogy mi mait azt nem tudom méghát azért 24órába egy hangos gépet nem lehet elviselni, amennyire lehet ventilátorokkal halk gépet akartam
-
Fejes Péter
tag
Mondjuk kinek mi a halk
Nekem tetszik úgy ahogy van..a hűtés a lényeg végül is az igazán csak mellékes hogy halk is legyen.Legalább is számomraÉs mellesleg hogy üzemel az asrock alaplapod látom új szeriás..nekem még nem volt ilyenem de azt mondják egész jó alaplapokat készít.Mondjuk nekem most gigabyte lapom van de jó kis lap annak ellenére hogy nem mai darab!
-
bul07
nagyúr
válasz
Fejes Péter #8 üzenetére
én végül nem az Ipon-tól rendeltem a gépem így 2 ház ventilátoros lett(nem is baj mert úgyse használtam volna mindet minek)
de nekem elég hangosnak tűntek a ház ventilátorok sőt az egyik még hangosabb is mint a másik így kénytelen voltam ellenállással kisebb voltot adni neki és így halkabb de még mindig az a leghangosabb a gépembe alapjáraton
hőfokok Prime95 alatt 33percig futott ez volt a legmagasabb
táp berakása előtti képeim vannak a házamrólnekem volt gondom a rezonanciával merevlemezem rezonált be közép magasra volt rakva lejeb kelet tennem ott már nem rezonálta be annyira a házat
-
makraipeter1
tag
válasz
Fejes Péter #8 üzenetére
kódgen befigyel
-
Fejes Péter
tag
Jó választás és persze tágas amellett!ÉS a csavarmentes szereléssel sincs problémám nem rezonál be az író sem az olvasó a gépemben.Bár kicsit benéztem a procihűtő vásárláskor,mert majdnem nem fért be a házba
Ha teheted akkor úgy vedd hogy 6ventivel nem hangos és jó a hűtésfoka is.
-
zH.
senior tag
fasza ház nagyon jó áron.
lehet énis megpróbálok beszerezni 1et. ^^ -
Fejes Péter
tag
Hy!
Én is az iponban vettem és szintúgy 6db piros ledes ventivel
Mondjuk én hajtom is azt a 6ventit azzal a 4csatornás vezérlővel de +fordult a fejem hogy talán majd veszek bele egy 6csatornás vezérlőt az f6xt-t.Íme 1 kép a mostani felállásról bár azóta kicsit rendezkedtem a kábelek terén.Bár szereztem bele 1 batár hűtést majdnem nem bírtam feltenni az oldallapját.Így is már egymásba és a proci és a oldalsó venti...Hűvösebb időben:
Melegebb időben: /Konvertálás alatt/
És maga a gép még kábelrendezés előtt:
-
tomóka
csendes tag
Az előlapi panel áganként 12w terhelést bír el.
http://www.aerocool.com.tw/accessory/v14k.htm
A linkelt venti 3.6w fogyasztással bír, tehát 8-at (!!) kényelmesen kiszolgál.
Nálam a "nagy" testvére dolgozik (f6xt) egy NZXT TEMPESTBEN és kurva jól teszi a dolgát
Klassz a cikk! -
Bodz
nagyúr
Az külön is kapható és nem is drága.
-
-
veector
senior tag
Azt az I/O panelt elfogadnám
Persze állítható fényerővel...
-
sirzollee
tag
válasz
vsgaborr11 #1 üzenetére
15K körül van.Én a computermode-ből rendeltem.Ez,ahogy írtam is eléggé csendes,a nagy elődhöz képest(AEROENGINE SR).Bocsi,de decibel mérőm nincs,de tényleg csendes.
-
vsgaborr11
tag
Mennyibe fájt a masina? Amúgy nagyon brutális, és biztos szellős is, Én is most egy Aerocool házat használok, ides-tova két éve, csak azon még fent van a táp, így nagyon zajos.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hali mindenkinek!Vettem egy új házat:AEROCOOL RS-9.Az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat szeretném megosztani.Amihez...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX6600 8GB!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest