Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Késő bánat.
-
törölt tag
Na remek hír. Várjuk!
-
.LnB
titán
Ez jó hír, mert ki akartam próbálni. Ha kijön a patch majd "kikölcsönzöm"

-
Shalala
senior tag
Arról van valami info, hogy nagyobb pályákon mikor lehet játszani?Anno néztem 1 próbáltam egy modot erre, de kényelmetlen volt a kamera mozgatás.
-
KisDre
senior tag
Köszönjük EA, de már vannak akik már megcsinálták ezt

-
Ruuwa
tag
válasz
MCBASSTION
üzenetére
Kb fél éve már megoldották. Nem egyszerűen, tört Originen keresztül megy a móka.
-
honved
csendes tag
Ez lebeghetne példaként az MS előtt is, nem bánnám, ha nem zárnák be végleg az Age of Empires Online-t...
-
wednesday
őstag
Nekem már eleve a régiózás miatt, ment el a kedvem a SimCity. Szerintem sokan vannak, akik egy nagy működő metropolist akarnak építeni és nem akarnak multiba másokkal játszani, eleve másokra utalva lenni.
Plusz bónuszként kellett volna ennek a funkciónak megjelennie, nem kötelező elemként.
-
törölt tag
Na vegre, a fejogepek rajottek mi kell a customernek..
-
Diopapa
addikt
Hú, akkor össze fog dőlni a gazdaság, ha a felhő nem végzi el a hiperbonyolult számításokat?

-
sagem
addikt
No igen..szomorú történet, mert az online, régiós megoldáshoz ragaszkodó játékmenet adja a játék hibainak, bajainak a 90%-át. Az online kapcsolatot még megértem, DRM s egyebek, ok. De hogy ez a régiós bohóckodás miért kellett, ezt fel nem foghatom..illetve értem én, hogy mit akartak, de senkinek nem tűnt fel, hogy ez így hosszú távon életképtelen elgondolás lesz? Elhagyatott régiók ezrei vannak, voltak már a megjelenés után is nem sokkal, s annak meg mi értelme van, hogy egy darab ember irányít 3-4-5 féle régiót, a megszokott egy, de az normális méretű város helyett?
A SimCity név jól csengett..ezzel a kiadással sikerült alaposan lerontaniuk ezt is..(pedig a recept elég egyszerű, ha nem erőltetik a régiós s online kapcsolatot, még sikertörténetté is válhatott volna -s ráadásul még ennyi munka sem lett volna vele-, a kevesebb néha több..)
-
Espla
aktív tag
Ez a cikk virágnyelven azt akarta üzenni, hogy közeleg a warez verzió?
-
MCBASSTION
aktív tag
en arra lennek kivancsi, hogy a kalozos verzio hol tart ehhez kepest...

-
ASTON117
tag
Van aki erre várt és ezért nem vette meg? Nem sok embert láttam akinek ez volt a legnagyobb problémája.
-
És ezt mé' most kell?
Áhh. Hála isten idejében eladtam. 
-
Chiller
őstag
Túl kevés, túl későn.

-
[CsuCsu]
őstag
Most komolyan, valakit érdekel még ez a tákolmány? Én bizalmat szavaztam neki, de nagyon megbántam. Miután megjelenés óta is gyakorlatilag képtelenek megoldani a városokat összekötő utakon keletkező bottlenecket, a régiós játék mehet a kukába (Ezt amúgy hogy a búbánatba nem vették észre kiadás előtt? Leraktak egy parkot és annyi volt a teszt?). És mivel kicsik a területek, régiós játék nélkül fejldőni sem lehet, ergo egy kalap sz•r az egész. Ez a Jetsons-ra hajazó sci-fi update pedig azt a "realizmust" is kiöli belőle, ami még megvolt. A vidámparkos bohócváros pedig hab a tortán, miután a fél területet elfoglalja.
-
törölt tag
Maxis: SimCity offline mode is 'just not possible' (2013-03-10)
Hogy szűk egy év alatt mennyit változik a világ.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Áhh. Hála isten idejében eladtam.