- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Remelem most nem gondolod, hogy hazudok, ez nem dedo, hogy kit nagyobbat mondani
de nincs lfsznyi akadas, mit akadas, roccenes sem. Különben visszaállítottam volna 23,976-ra, mivel azzal volt eddig a legjobb a Netflix nálam, de ezt már többször leírtam. Hogy 60Hz Dolby vision HDR és csak ennél, sima HDR 60 már nem jó, miért nincs semmi, azt talán ez az elbsztt Cx tudna megmondani.
Amivel mint tv nekem egyre jobban tele a hocipom.
Az biztos, ha kijön a Sony új oledje, pl AG10 vagy más név alatt...ez megy innen a francba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat alaposan felújította a 2015-ben még játékkonzolnak szánt rendszert, ma már inkább multimédiás eszközként tekint rá a cég.
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest