Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Hú, ez nagyon tetszik.

Ha valamelyik kölök kiszökött meglesni az óriást, legalább jól bevacsorázott.

-
Vakegérke
félisten
Köszönöm.

-
guga
Közösségépítő
maxi thx
pont azon gondolkodtam, hogy mi esne jól így a két ünnep között éjféltájt. Itt kötöttem ki 
-
hoffman_
nagyúr
Nagyon jól írsz. Még mindig nagyon kellemes mese, jólesett újra belekukkantani

-
bitblueduck
senior tag

-
CimbiX
aktív tag
Kedves Vakegerke,
eme irasod egy keskeny minösegcsikon egyensulyozik, mindket oldalra ki- kilendülve. Eppen, mikor mar-mar abbahagynam az olvasast, behasit egy ujabb szoselyem, es en mosolyogva belegelem. De van itt meg több potencial.
-
Kloden
senior tag
Egy kép többet mond ezer szónál.. Na ez a történet a tökéletes ellenpélda!
Nagyon jó volt olvasni kár hogy ilyen egér.. akarom mondani nyúlfarknyi
-
Vakegérke
félisten
válasz
potyautas
üzenetére
Ahogy jöttek a gondolatok, úgy írtam le pár percnyi élményt. Nem ragoztam, csak hagytam gyülekezni a sorokat.
Tény, hogy szószátyárabb vagyok, de ha újra kéne írnom ezt a történetecskét, nem változtatnék rajta. Mesterkéltnek tartanám egy villanásnyi esemény túlszínezését.
Gondolkodtam, hogy címlapos legyen-e, aztán úgy döntöttem, hogy ha a főszerkesztő is úgy gondolja, ám legyen.Véleményedet köszönöm.

-
Nem tudnám megmondani, hogy mi nem tetszett benne. Valóban szösszenet, mint ahogy a címe is utal rá, így is kezelem. Lehet, hogy belefért volna egy-két mondat az érzéseidből? Vagy az is elég lett volna, ha azt az állatot be tudom azonosítani? Komolyan mondom, nem tudom. Valahogy nem ragadott meg.
-
mephi666
nagyúr
én is köszönöm

-
Vakegérke
félisten
válasz
drizzt1666
üzenetére
Köszönöm.

-
drizzt1666
tag
Szép írás

-
TCDD
csendes tag
Szívet melegítő volt, én is köszönöm!

-
3arnus
csendes tag
Szép, grat hozzá, nincs mentségem

-
-
hoffman_
nagyúr
Kimerülten, boldogan értem haza. Kemény 2 nap távollét az online világtól - minden egyes perce többet ért, mint hetek a gép előtt persze. Szokásos rutin, 3-4 oldal kezdőlapját rágva jutok a PH!-ra. Megnézem, jött-e válasz. Nem. Sebaj, nézzünk át a Logout-ra, hátha van megint valami. Amúgy is volt (számomra)érdekes a kiemeltek közt. De előbb az életrovat, talán van végre valami kedvemre való. Aztán láttam a zöldpólós srácot, hosszú hajjal. Volt.

-
Nordic
Közösségépítő
Ez így reggel jól esett

-
habo2
csendes tag
ez nem egy semmitmondó szösszenet, ez egy Vakegérke-mese

és ahogy egy régi dal is mondja: "még, még, még, még, még, ennyi nem elég!"

és itt is leírnám, minden tiszteletem a Tiéd
-
^Clown
addikt
Szép írás!
A Trabant meg naná, hogy autó. Nincs még egy olyan "fílinges" csoda a világon

-
Solten
őstag
10/10
-
művésznő4
senior tag
Nagyon "vakegérkés"!
Tetszett, köszönöm! 
-
Gyönyörű!
Tetszett! 
-
szablya
aktív tag
Nagyon szeretem az erdőt
Persze a mi erdőink kicsit másak. Fenyőszagú magas szálerdőben állni, és közben hallgatni a hegyek lélegzését, közeli patak zúgását a télen is zöld magas fák között... Nyergestető 
-
kingabo
őstag
Ismerős érzés.

A végére egy fénykép a hősről, vagy az erdőről és már én is ott eszem a szendvicsem.
Illetve szerintem sokkal több, mint egy "Semmitmondó szösszenet".

-
Vakegérke
félisten
Köszönöm, hogy elolvastátok.

-
dfdfdf
őstag
Lágy selymes írás egyszerűen jó olvasni. Köszönjük hogy megosztottad velünk az újabb írásod.

-
gamerkiller
senior tag
Újra Vakegérke mese! Éljen! Köszönöm!

-
A Trabant a család barátja. Igaz. Nekem is van, és azt leszámítva, hogy rettentő hangos, jó. Nem új, de ki van fizetve. És elvisz oda, ahová menni szeretnék.
-
psyho85
aktív tag
Jó volt olvasni is, nincs mentségem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pont azon gondolkodtam, hogy mi esne jól így a két ünnep között éjféltájt. Itt kötöttem ki