- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jucye
tag
Azért, mert az a boot beállítás, és annak mindig 750/900 értéken kell lennie.
Ami érdekes lehet neked, az a 07, 08, 09 azokban kell 800/1000re átírni az értékeket 1,263 v-nek viszont maradnia kell akkor mindenhol. Persze, ha kitesztelted és bírja, és még ami lényeges a hűtésednek is bírnia kell.
Egyébként a 01, 02, 03 a 2D; a 04, 05, 06 az UVD (gyk. filmezés) és a 07, 08, 09 pedig a 3D.
Gondolom neked a 3D a lényeges (játék).
Azon meg csodálkozom, hogy "Thermal" fázis 10, 11, 12 neked nincs.Ref hűtős és nyákos a karid?
-
sellerbuyer
őstag
Köszönöm.
Külön köszönet, hogy felhívtad a figyelmem a hibákra, máris javítottam őket. Tíz ujjal gépelek és jelentős részét munka közben írtam, sorry mindenkitől...
Amúgy most, hogy felhívtad a figyelmem: a Wista-t lehet, levédetem! Gondolj bele, Windows Vista...
Az ijesztgetős résszel mi volt a gond?
Ott szándékos volt a két n, ha arra gondolsz...
Én az átírásnál azt az elvet követtem, hogy mindenütt a gyári alapérték szerepeljen és sehol sem legyen alatta (ahogy default-on volt) és így tökéletesen működött. Őszintén szólva én átírtam az utolsó három értéket is és nem tapasztaltam gondot. A lényeg számomra az volt, hogy minden előforduló esetben a gyári értéken teljesítsen a VGA és ne menjen alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Problémád van a VGA-dat hűtő ventivel (túlságosan hangos, vagy túlságosan lassú és túlmelegszik a kártya)? Tuningolni...
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest