- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gratulálok, kemény lehetett!

"Aki biciklizett már a hegyekben az tudja, hogy itthon lehetetlen ehhez hasonló útvonalat találni, főleg egybe nem lehet menni 1000 méter szintet, de még 700 se nagyon akad keresve sem."
Én gyalog szoktam menni, de ismerek olyan túraútvonalakat, amelyek relatív szintje a SH-hoz hasonló. Pl. a Farkas Zsolt emléktúra (ismertebb nevén Dögölj meg, Börzsöny!
) Kemencéről Magosfára 9,5 km-en emelkedik 800 métert. Ezután jön a ráadás, felmenni a Csóványosra.
Bár ez csak 47 km, de a hosszúak közül pl. a Szondi 100, a Mátra 88, a Mátra 115 mind hasonlóan szintes. De szólj, ha félreértek valamit.Más: akkor a hétvégi Szurdok 40-en a ti szalagotokra mentünk rá majdnem, kétszer is. Tényleg jó meleg volt, a hegyre meg nyugodtan ki lehetett volna akasztani a "Megtelt" táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Kemencéről Magosfára 9,5 km-en emelkedik 800 métert. Ezután jön a ráadás, felmenni a Csóványosra.