Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
úgy látszik nem értetted amit mondani akartam, nem a pénzkeresés a lényeg, van elcsépelt közhely: "a tudás hatalom" - de nem feltétlen a hatalom a megfelelő szó... arra gondolok, hogy volt pár általános iskolás tanítványom, íjászatot tartottam nekik, eleinte minden edzés előtt egy egy magyar illetve keleti nomád mesét, regét mondtam el nekik, aztán egyre jobban érdekelte őket és komolyabb(természetesen az ő szintjükön) történelmi dolgokba is belementünk (a történelem tanár nem feltétlen örült ennek, mert ő még mindig a finnugor - sic- elméletnél volt leragadva)
szóval azt az érzést amit az ad, hogy a gyerekek, vagy akár felnőttek csüngenek a szavaidon, és a világot kizárva figyelnek rád (és meg is értenek) azt semmi pénz nem váltja ki
volt egy(azaz 5) gépészmérnök szomszédom, aki egyszer belenézett a tanulmányaimba, és azt mondta hogy ezt ő képtelen lenne megtanulni: hasonló szöveget látott
természetesen én meg a matekhoz, fizikához vagyok láma (bár azért tudom, hogy leesik a holdon a toll, az emberek sem repültek el, csak könnyebbek voltak)
azt, hogy nem tudják ki volt Eötvös Lóránd, sajnos a mai oktatás szutyka... az érettségis felvételit is marhaságnak tartom, és az egész bolognai rendszert is, ha ezt 10évvel ezelőtt teszik fel az ELTE-n, azért más arányok keletkeztek volna...
a magolásról meg annyit, hogy én sosem voltam jó tanuló, sportoltam, heti 12 edzésem volt, szar érettségim, de az egyetem 120 pont volt a ponthatár és 120al vettek fel (én még felvételiztem nyelvből, történelemből), illetve ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy akkori párom teljesen el volt keseredve hogy nem lett olyan jó az érettségije (szt.Margit gimnázium - elit), ellenben nagyon sok kitűnő lett, mert rengeteg volt a magolós, és ott azt követelték meg, viszont ő volt az egyetlen akit oda vettek fel ahova szeretett volna menni!!! és voltak egyéni gondolatai!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Androidos tablet topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mass Effect
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest