Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramod
csendes tag
válasz
unclefucka #59 üzenetére
Valóban, és nem véletlenül!
Sajnos mikor a Gamepod-on regisztráltam, nem volt szabadon a Rammod, ugyanis a steamen, és a legtöbb játékban is ez a nickem. Így lettem Ramod
-
Ramod
csendes tag
-
Ramod
csendes tag
Köszönöm a képeket, adtatok pár ötletet
-
Ramod
csendes tag
Először is köszönöm az eddigi hozzászólásaitokat!
A cikkben megemlítettem, hogy, a kábelek a nemsokára érkező táp miatt nincsenek elrendezve.
Részben mindenkivel egyet értek, Hunnia1920 álláspontja hozzám is közel áll, ezért is írtam, hogy az optikai meghajtót becsavaroztam, mert biztosabb megoldás mint 2 db műanyag pöcök, és amíg el nem romlik, úgysem lesz kiszerelve, viszont a műanyag öregszik, a két pöcök egy idő után eltörhet.
A többieknek abból a szempontból van igaza, hogy szebb a rendezett házbelső, és akár valóban számíthat a hűtésnél (bár a jelenlegi értékeimmel meglepődnék).
Természetesen nem marad így, az új táp beszerelésével egyidőben el lesznek rendezve a kábelekKenesei1982: szerencsére még nem tapasztaltam ilyen problémát, bízom benne, hogy nem is fogok, viszont így, hogy említetted, figyelni fogok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest