Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Gratula hozzá, jó cucc! Hova valósi vagy?
-
mephi666
nagyúr
nagyon komoly lett
"a visszajelző lámpák és az index nincsenek bekötve"
...ez bmw-nél teljesen megbocsátható
-
"Gyakorlatilag 1,5 hónapom ment el azzal mindenféle segítség nélkül, hogy az óracsoport műszerei működjenek."
És ez még csak nem is kirívó az ilyesmiben, nekem is ilyen hosszú dolgaim vannakJó lett a cuc
-
Szuper!
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Wanderlust #3 üzenetére
Épült kb. 1 éve egy 2. komplett szett E36-os üléssel és 260-as óracsoporttal, de mivel jött a savazás a 450-es árra, így fogtam és elbontottam. Megmaradt belőle a műszerfal gyújtáskapcsolóval és van pár óracsoportom is. Hirdetéseim között megtalálható.
Ha bárki szeretne hasonlót építeni, akkor tudok segíteni alkatrész beszerzés ügyben.
-
Wanderlust
tag
Végre! Valami ilyesmi volt régen a blog szekció itt! Nem egysoros bejegyzések meg képek posztolása hanem igényes, részletes leírás a kis otthoni projektekről, szívásokról. Nagyon pöpec lett a végeredmény, gratulálok! Én is gondolkodtam hasonlóban de nekem fele ennyi türelmem és kitartásom sincs
-
dugo_
veterán
Nagyon király!
-
Hieronymus
veterán
Tetszik. Értékelem a belefektetett időt és energiát.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ahogy nézem, eléggé pörög mostanában a DIY szimulátor téma a neten, gondoltam megmutatom nekem mi van a gép...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest