Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Gratula hozzá, jó cucc! Hova valósi vagy?
-
mephi666
nagyúr
nagyon komoly lett

"a visszajelző lámpák és az index nincsenek bekötve"
...ez bmw-nél teljesen megbocsátható

-
"Gyakorlatilag 1,5 hónapom ment el azzal mindenféle segítség nélkül, hogy az óracsoport műszerei működjenek."
És ez még csak nem is kirívó az ilyesmiben, nekem is ilyen hosszú dolgaim vannak
Jó lett a cuc

-
Victoryus
addikt
Szuper!

-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Wanderlust
üzenetére
Épült kb. 1 éve egy 2. komplett szett E36-os üléssel és 260-as óracsoporttal, de mivel jött a savazás a 450-es árra, így fogtam és elbontottam. Megmaradt belőle a műszerfal gyújtáskapcsolóval és van pár óracsoportom is. Hirdetéseim között megtalálható.
Ha bárki szeretne hasonlót építeni, akkor tudok segíteni alkatrész beszerzés ügyben.
-
Wanderlust
tag
Végre! Valami ilyesmi volt régen a blog szekció itt! Nem egysoros bejegyzések meg képek posztolása hanem igényes, részletes leírás a kis otthoni projektekről, szívásokról. Nagyon pöpec lett a végeredmény, gratulálok! Én is gondolkodtam hasonlóban de nekem fele ennyi türelmem és kitartásom sincs

-
dugo_
veterán
Nagyon király!

-
Tetszik. Értékelem a belefektetett időt és energiát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest