Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
jajj, igen sikerült. kicsit problémás volt a vevő, mert leütés után kérdezett mindenféle hülyeséget, és hát android nem egyszerű eset. de minden rendben zajlott.
és így utólag is nagyon köszönöm a segítségedet a hozzászólásoddal a terméknél.
a múlt héten elköltöztem Fehérvárra és sajnos nem voltam net közelben, hétfőn kötik be akkor leszek megint.
szal még egyszer köszönök mindent!android 4ever!!!

-
apeelme
addikt
kiváncsi lennék a gyári szoftra amivel érkezett, hogy az mennyire stabil.
-
apeelme
addikt
az XDA-s fiúk nagyon jól haladnak az Eclair (2.1) portolásával a készülékre...viszket már a tenyerem...

-
apeelme
addikt
nah, XDA-s fiúk kiderítették hogy VISTA és Win7 nem kompatibilis a linux File-Store Gadget USB "App"-pal, magyarul nem lehet használni ezen rendszerek alatt az USB mass storage funkciót (SD kártya mint USB eszköz)!
Mint ahogy fentebb írtam, természetesen XP alatt működik. -
apeelme
addikt
nem is meséltem, az XDA-s fiúk "kis tárcsázó gombos" Contacts.apk-jukat vissza kellett cserélnem a gyárira, mert a kontaktok között lévő keresésnél bugos volt az a bizonyos gyorskeresős megoldás. tehát nem lehetett vele betűhöz ugrani!
-
apeelme
addikt
kipróbáltam, tényleg jó, bár nem értem hogy hogyan is kezeli akkor, az én paraszt logikámmal egyből azt mondtam volna a home screen vízszintes scrollozása miatt hogy nagyobb mint 240 pixel.
a Gallery megnyitásakor látom a kamerával készített képeket, de ha ide, vagy más könyvtárba másolok képeket azt már nem! ez korrigálható valahogy?
u.i.:ma megjött a képernyővédő fólia, nagyon tuti lett, így már nyugodtabb vagyok kicsit.
-
apeelme
addikt
na jó félreértettem vmit. aszongya nem kell USB mass storage-hez driver, csak akkor ha ADB-zni akarsz. USB keresztüli SD kártya bűvöléshez csak a menüben be kell pippantani és kész.
Jah... csak épp nem működik. Írtam az XDA-s fiúknak, hátha. -
apeelme
addikt
na jó most teljesen elolvastam a guglis oldalon leírtakat, és az alapján csinálom.
SDK elindít, ott találtam olyat hogy USB driver download, aztán ahogy írja, kicserélem az inf-et, meglátjuk.
wifivel hogy használtad, csak net elérés miatt? mert nekem az SD kari elérése miatt lenne érdekes.up: így sem megy.
-
apeelme
addikt
Jó hír: Sikerült megoldanom a nagy gombos dialert! Official update újra fel, ADB-vel teló/system/app könyvtár tartalmát ki pull-oztam. Majd az update.zip tartalmát kicsomi, és a run.bat tartalma alapján egyenként hajtottam végre a push-okat. Kiderült, hogy a Contacts.apk -val változik (hehh...értelemszerű) a gombok nagysága. Visszatettem a gyárit, és haladtam tovább, illetve csak azokkal, amikről úgy gondolhatom hogy kellhet. Felmentek, majd csináltam egy restartot, és láss csodát szinkronizál, névjegyzékem ott figyel a Contacts-oknál. A Naptárnál vannak még gondok, ugyanis az update.zip-ben lévőben is bajosan nagy a bejegyzés hozzáadása gomb. szal arra keresek vmi alternatívát.

Rossz hír: Update végén ahogy a teló kéri memkarit kivettem és nyomtam egy reset-et.
Kártyaolvasóba be, mondom format, de sajnos kanyec lett. NokiaE51-be is beraktam, próbáltam formázni, de közli hogy hibás! Szal ez lett az ára a Dialer-nek.
-
apeelme
addikt
jut eszembe. ha úgy érzem hogy vmit nagyon el%&#@!!! akkor hogy? factory reset? vagy kis reset gomb SIM mellett? vagy mi lesz ha megint memkariról megcsinálom az update-et?
jobb ha tudom, mert ez az adb-s nyúlkálás azért aggaszt kicsit. -
apeelme
addikt
közben rájöttem hogy adb shell-ben egy df parancsal meglátok minden helyet.
itt adb-ben tudnék törölni appot ugye? pl.: google talkot az életben nem fogom használni. -
apeelme
addikt
au...akkor kellene vmi olyan alkalmatosság amivel megtudnám nézni részletesen, hogy mi foglal mennyit a telóban, mert nekem gyanús.
plusz érdekes mert nemrég vettem észre hogy a google alkalmazások "feltelepítése" után megmaradt a régi IM+, és a régi Google Talk, term. uninstallni nemtom. -
apeelme
addikt
telepíteni csak teló memre lehet? memkarira nem?
-
apeelme
addikt
nem az open home, akkor mitől ilyen?
-
apeelme
addikt
a dialer megváltozott, nem azt mondom hogy ettől, de telepítettem egy pár progit már. open home esetleg?
-
apeelme
addikt
na jó, adtam neki net-et, és mivel egyszer már megnyitottam a gmail-t, ott megadtam az elérhetőségemet a fiókhoz.
most meg azt látom hogy a contacts felfrissült.
ez eddig oké, de hogyan tudnék még más fiókot is hozzáadni? ha egyáltalán lehet. -
apeelme
addikt
elvileg így az update is rámenne, csak a szeptemberiekre nem.
-
apeelme
addikt
most jött meg...bontom

-
apeelme
addikt
de azért tegnap üres időmben leszedtem, feltettem 1.5 SDK-t, emulátorral csináltam egy virtuális telót, és átnézegettem a Tools könyvtárat, főleg azért mert mindenhol említették az "ADB"-t. egész ügyes kis cucc. áldom az agyam hogy az utóbbi 1 évben rágyúrtam Linuxra, mert azért ennek most hasznát veszem.

-
apeelme
addikt
végre itt a cikk, nagyon örülök neki hogy olyan amilyet vártam. vmikor jövő héten érkezik nekem is egy ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- Synology DS220+ kitűnő állapotban, + 4GB RAM, minden tartozékkal, dobozzal eladó!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest