- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix64
őstag
Hol lehet ilyet venni?
-
kaller1
veterán
válasz
Mr. Nimbus #192 üzenetére
Köszi!
-
Mr. Nimbus
senior tag
Jó teszt Kaller mester!
-
ch003067
addikt
Nem rossz kis teló lehet, elfogadnám.
-
hyrex
tag
hm.... ez vajon a Call Of Duty World At War Zombie-t tudja? Mármint lehet vele játszani mint az Iphone-n?
-
ghop
csendes tag
@Kaller1
Köszi a villámgyors reakciót!Igazad van, a mostani USD/HUF vagy EUR/HUF árfolyamok mentén tényleg a pszichés határ főlé kerültek a kínai teló árak... na de majd lesz ez máshogy is.
Egyébként gratula a remek és informatív munkához amit itt a logout-on végzel!
Nagyon jók az elemzéseid, és sokat segítettél (nekem is) a képbe kerüléshez. (Épp most olvastam a márciusi cikkedet a Motorola klón Telacom A3100 WinMo készülékről! Szép munka ez is!)
Szóval hajrá és RESPECT!Üdv,
-
kaller1
veterán
Szia!
YOTA MAX 4G-hez még nem volt szerencsém, de ezek a mostani gépek már jól össze vannak rakva, és a hardveres részük is rendben van. Sajnos csak akkor számítottak vonzó alternatívának, mikor még 180-as árfolyamon ment az usd. Ettől függetlenül ki lehet fogni jó vételeket is, csak már ritkábban mint régen.
-
ghop
csendes tag
Sziasztok!
Először is, elnézést hogy ebbe a Topic-ba írok, hiszen itt a Sciphone N19 a témaindító (ami amúgy nekem nagyon szimpi kis gép), de...
A Sciphone után kutakodva belebotlottam egy jópár másik Shenzen telefonba, és megakadt a szemem a nagyon vonzó paraméterekkel rendelkező YOTA MAX 4G készüléken (gyártó: MTK). Az mtkphones oldalán találtam is jó kis marketinget róla. Az oldalon azt írják hogy 800MHz-es Samsung S3C6410-es procival (!) szerelve jön 512MBROM/288MBRAM (!) kombóval - viszont ahol online vásárolható ott mindenhol az 528MHz-es Qualcomm 7201A procit írják (amely szintén nem rossz darab) és 512MBROM/128MBRAM. Az MTK oldalán természetesen nincs "ajánlott fogyasztói ár"
az online vásárlási helyeken viszont az árak igen eltérőek: van ahol 195EUR, van ahol 225EUR ugyanez a készülék
Nem titkoltan KALLER1-et kérdezném -de minden hozzálértő véleménynek nagyon örlök- hogy vajon mit lehet igazán tudni erről a gépről (minőség, összeszereltség)? Tartott már bárki ilyet a kezében? Az árfekvése alapján jónak gyanítom - de érdekelne bármilyen tapasztalat.
Köszi,
Üdv, -
apeelme
addikt
jajj, igen sikerült. kicsit problémás volt a vevő, mert leütés után kérdezett mindenféle hülyeséget, és hát android nem egyszerű eset. de minden rendben zajlott.
és így utólag is nagyon köszönöm a segítségedet a hozzászólásoddal a terméknél.
a múlt héten elköltöztem Fehérvárra és sajnos nem voltam net közelben, hétfőn kötik be akkor leszek megint.
szal még egyszer köszönök mindent!android 4ever!!!
-
apeelme
addikt
kiváncsi lennék a gyári szoftra amivel érkezett, hogy az mennyire stabil.
-
apeelme
addikt
az XDA-s fiúk nagyon jól haladnak az Eclair (2.1) portolásával a készülékre...viszket már a tenyerem...
-
apeelme
addikt
nah, XDA-s fiúk kiderítették hogy VISTA és Win7 nem kompatibilis a linux File-Store Gadget USB "App"-pal, magyarul nem lehet használni ezen rendszerek alatt az USB mass storage funkciót (SD kártya mint USB eszköz)!
Mint ahogy fentebb írtam, természetesen XP alatt működik. -
csega
újonc
értem... esetleg ilyesmivel [link] nem érdemes próbálkozni?
-
apeelme
addikt
nem is meséltem, az XDA-s fiúk "kis tárcsázó gombos" Contacts.apk-jukat vissza kellett cserélnem a gyárira, mert a kontaktok között lévő keresésnél bugos volt az a bizonyos gyorskeresős megoldás. tehát nem lehetett vele betűhöz ugrani!
-
csega
újonc
Sziasztok!
Van egy "kis" technikai problémám. Én most hétfőn kaptam ezt a kütyüt, de már az elején elakadtam... nem tudom használni az alaprendeltetésére, azaz telefonálásra. Teljesen érzéketlen a SIM-kártyára (már három SIM-mel is kipróbáltam, ezek más készülékekkel továbbra is működnek), mindig azt írja ki a készenléti képernyőn, hogy "No service"! Tök minden, hogy van-e benne SIM-kártya vagy nincs, ugyanaz a helyzet, "No service", nincs GSM-jel. Ha van benne SIM nem kér Pin-kódot, ha nincs benne SIM-kártya nem írja ki, hogy "hé, nincs benne SIM!"...
A beállítások között az "About phone" alatt az alábbi adatokat látom:Model number: TA1.ANDROID.en
Firmware version: 1.5
Baseband version: Unknown
Kernel version: 2.6.25.ljx@ljx #560
Build number: TA1-eng 1.5 CUPCAKE eng. robinlaw.20091201.115218 test-keysSzemet szúró, hogy a Baseband version Unknown
nem pedig IFX 900/1800...
A kínai kereskedő (akitől rendeltem) azt írta, idézem: "I need to set the band service/connection in the phone", ezt próbáljam meg, de egyébként ő is megkeresi a gyártót ez ügyben, és majd ír (egyelőre semmi)..
Van valakinek tippje, hogy mit csináljak? A GSM-rádióját kellene életre lehelni egy rom-mal? Vagy valami más a megoldás? -
kaller1
veterán
Elkészült az update a szeptemberi verziós készülékekre is.
-
apeelme
addikt
kipróbáltam, tényleg jó, bár nem értem hogy hogyan is kezeli akkor, az én paraszt logikámmal egyből azt mondtam volna a home screen vízszintes scrollozása miatt hogy nagyobb mint 240 pixel.
a Gallery megnyitásakor látom a kamerával készített képeket, de ha ide, vagy más könyvtárba másolok képeket azt már nem! ez korrigálható valahogy?
u.i.:ma megjött a képernyővédő fólia, nagyon tuti lett, így már nyugodtabb vagyok kicsit.
-
kaller1
veterán
-
apeelme
addikt
na jó félreértettem vmit. aszongya nem kell USB mass storage-hez driver, csak akkor ha ADB-zni akarsz. USB keresztüli SD kártya bűvöléshez csak a menüben be kell pippantani és kész.
Jah... csak épp nem működik. Írtam az XDA-s fiúknak, hátha. -
apeelme
addikt
na jó most teljesen elolvastam a guglis oldalon leírtakat, és az alapján csinálom.
SDK elindít, ott találtam olyat hogy USB driver download, aztán ahogy írja, kicserélem az inf-et, meglátjuk.
wifivel hogy használtad, csak net elérés miatt? mert nekem az SD kari elérése miatt lenne érdekes.up: így sem megy.
-
apeelme
addikt
Jó hír: Sikerült megoldanom a nagy gombos dialert! Official update újra fel, ADB-vel teló/system/app könyvtár tartalmát ki pull-oztam. Majd az update.zip tartalmát kicsomi, és a run.bat tartalma alapján egyenként hajtottam végre a push-okat. Kiderült, hogy a Contacts.apk -val változik (hehh...értelemszerű) a gombok nagysága. Visszatettem a gyárit, és haladtam tovább, illetve csak azokkal, amikről úgy gondolhatom hogy kellhet. Felmentek, majd csináltam egy restartot, és láss csodát szinkronizál, névjegyzékem ott figyel a Contacts-oknál. A Naptárnál vannak még gondok, ugyanis az update.zip-ben lévőben is bajosan nagy a bejegyzés hozzáadása gomb. szal arra keresek vmi alternatívát.
Rossz hír: Update végén ahogy a teló kéri memkarit kivettem és nyomtam egy reset-et.
Kártyaolvasóba be, mondom format, de sajnos kanyec lett. NokiaE51-be is beraktam, próbáltam formázni, de közli hogy hibás! Szal ez lett az ára a Dialer-nek. -
kaller1
veterán
Az appz topikban találsz egy MyBackup progit,azt tedd fel,és ha késznek találod a rendszert,akkor csinálj egy full mentést a készülékről.Ha valamit elbaltáznál,a reset gomb(elvileg) visszaállítja alapra,rosszabb esetben meg újrarakod az offical frissítéssel.
Aztán mehet fel a backup progi,és a memkariról visszaállíthatsz mindent. -
apeelme
addikt
jut eszembe. ha úgy érzem hogy vmit nagyon el%&#@!!! akkor hogy? factory reset? vagy kis reset gomb SIM mellett? vagy mi lesz ha megint memkariról megcsinálom az update-et?
jobb ha tudom, mert ez az adb-s nyúlkálás azért aggaszt kicsit. -
apeelme
addikt
közben rájöttem hogy adb shell-ben egy df parancsal meglátok minden helyet.
itt adb-ben tudnék törölni appot ugye? pl.: google talkot az életben nem fogom használni. -
apeelme
addikt
au...akkor kellene vmi olyan alkalmatosság amivel megtudnám nézni részletesen, hogy mi foglal mennyit a telóban, mert nekem gyanús.
plusz érdekes mert nemrég vettem észre hogy a google alkalmazások "feltelepítése" után megmaradt a régi IM+, és a régi Google Talk, term. uninstallni nemtom. -
apeelme
addikt
telepíteni csak teló memre lehet? memkarira nem?
-
apeelme
addikt
nem az open home, akkor mitől ilyen?
-
apeelme
addikt
na jó, adtam neki net-et, és mivel egyszer már megnyitottam a gmail-t, ott megadtam az elérhetőségemet a fiókhoz.
most meg azt látom hogy a contacts felfrissült.
ez eddig oké, de hogyan tudnék még más fiókot is hozzáadni? ha egyáltalán lehet. -
kaller1
veterán
Ha jól ,láttam, kész a rootolt sw a készülékre.
-
apeelme
addikt
elvileg így az update is rámenne, csak a szeptemberiekre nem.
-
apeelme
addikt
most jött meg...bontom
-
apeelme
addikt
de azért tegnap üres időmben leszedtem, feltettem 1.5 SDK-t, emulátorral csináltam egy virtuális telót, és átnézegettem a Tools könyvtárat, főleg azért mert mindenhol említették az "ADB"-t. egész ügyes kis cucc. áldom az agyam hogy az utóbbi 1 évben rágyúrtam Linuxra, mert azért ennek most hasznát veszem.
-
-
rep3at
őstag
Végre van olcsó Android is
Nekem külsőre annyira nem jön be, a rendszer miatt viszont szívesen kipróbálnám, de inkább egy WMes eszköz mellett tenném le a voksom, járt utat járatlanért el ne hagyj..
-
Inarus
addikt
Na ja, az is elgondolkodtatott... de most még nem éri meg számomra a külömbözetet. Talán később, vagy egy újabb verzió...
Most az N19 a terv.
Szerk.: Nem mintha nem lenne jó áron. + a design nagyon tetszik.
Szerk2.: Kifejezetten drukkolok az ilyen kis gyártóknak, mert ezekkel a nyílt és ingyenes bővíthető rendszerekkel szvsz le tudnának fedni egy jelentősebb, árérzékeny piaci területet.
-
GIJoe
addikt
Most lehet hogy ostoba kérdést teszek fel, de annyira nem értek, hozzá...
Szóval képesek-e ezek a készülékek a Wifin keresztül, (amennyiben befog vmi ingyenest)
msnezni, skypolni, esetleg vmi voip szolgáltatást működtetni? -
Pubszon
veterán
Mennyiért van ez háznál?
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Nem lenne rossz de a QVGA kijelző miatt sajnos nekem felejtős.
-
EczkE
veterán
Jó teszt lett, gratulálok!
Most ez az elsődleges telefonod?
-
aram01
nagyúr
a teszt jó,a teló még nem annyira
-
kaller1
veterán
válasz
vsgaborr11 #54 üzenetére
128 mega ROM és 400Mhz-e samsung proci van benne. 3D játékot nem próbáltam rajta.
-
vsgaborr11
tag
(Közben visszaolvastam,látom a specifikációt,azért köszi a választ Kaller!)3D játékok mennyire futnak rajta?
-
Inarus
addikt
-
gtamate2
veterán
Ren Hoek:a kijelzőt nem tudom, így semmit nem mondanék, de nem érezni fóliaszerűséget, kellemes csak nekem a matt süllyesztett képernyő jobban bejön, bár az tény hogy ezen élesebb a kép mint a matt kijelzőkön.
33as:Ez hamarabbi teszt
fornettisuti: Ezt szerintem nem lehet frissíteni, de az N21-hez gyárilag az 1.5-öt lehet, bár amit én rendeltem abba gyárilag 1.6 volt, de arra nem is X2 van írva mint az n21-re hanem hogy General Mobile DSTL1 viszont a doboza N21, érdekes...
Különbség még a prociban van a ennek 400mhz az n21-nek medig 624mhz-es, valamint az n21 az dual sim-es ez pedig nem, ja és ennek 128rom-ja az n21-nek 256mb rom-ja van és 5mp-eles kamerája.Yodafon: nincs mit
-
ruzsabazsa
aktív tag
jó kis telefon bár a kamera kuka..2 mp ,de még az én k530i-m is szebb képet csinál
...
-
33as
senior tag
-
Inarus
addikt
Ezer hála a tesztért!
Már nagyon vártam. Szabad tudni, hogy hol vetted / honnan rendelted?
Gyári qwerty jól használható? Mármint az érzékelés elég pontos?
-
fornettisuti
veterán
telefonálás hangminősége, hangereje?
füles nélküli video nézegetés hangereje, zene lejátszás közben is milyen?miben más az N21-től?
melyik a jobb?lehet frissiteni az Androidot ujabb verziora 2.0 pl?
-
kaller1
veterán
Android appban ez a Dolphin Browser.
-
gtamate2
veterán
·Processor: Samsung S3C2448 400Mhz
·Operating system: Google Android
·Network: GSM900/DCS1800 or GSM850/DCS1900, GPRS Class 10
·Display: 2.8” TFT-LCD with QVGA (320x240) flat touch-sensitive screen
·Camera: 2.0-mega-piexel CMOS
·Memory: 128MB(ROM), 128MB(RAM), 1GB microSD? memory card(up to 8GB)
·Connectivity: Bluetooth, Wi-Fi 802.11b/g
[link] -
-
Yodafon
őstag
Hali
A vasról mit lehet tudni?
-
Ren Hoek
veterán
Hát remélem szétszorongatják a gyártók tökeit... Mert egy vicc, hogy 150K-t el mernek kérni egy fostos butatelefonért
Bízom benne, 1-2 év múlva már 30K-ért lehet kapni ilyen jól összerakott kínai androidos cuccot, amit most 80K-ért lehet kapni más gyártóktól (GPS, 3G-vel)
Gari amúgy van egyáltalán? Mert egy MP4-el nagyon beszoptam... feladta a harcot, és semmi semmi gari és papír nemvolt hozzá. Homokórán kívül semmit nem csinál
USB se látja...
-
kaller1
veterán
válasz
Napfénysüti #31 üzenetére
Hogy mi lesz itt pár év múlva, arról leírtam a véleményem a cikk végén...
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes jószág így Androiddal. De fejlődnek ezek a kínaiak az tény. Vajon mi lesz itt pár év múlva?
-
gtamate2
veterán
60k-ért jó választás, de a dual sim miatt vettük igazából.
Gyors, üzemidőt nem tudok még mondani de wifizéssel kb 1 napig ment ami nagyon pozitív szerintem. Progarmok bőven vannak az androidhoz és ingyenesek is. Akksit nemtudom lehet-e venni utólag hozzá mert csak 1 darabot adtak, az adatátvitelt volt nagyon nehéz összehozni, de miután sikerült azóta minden kiválóan megy. A Wifi erős benne, egy Tytn-hez képest mérföldekkel jobb. A kamera is valami hitetetlenül jóminőségű. Nekem e a tükrös kijelző nem tetszik igazán, a htc kijelzőit jobban kedvelem, valamint mobilnak tökéletes, telefonálni is rajta, de valahogy nekem mégis csak jobban tetszenek a 3.5"-os kijelző méretek, de ez teljesen szubjektív. A lényeg hogy 60k-t simán megér -
Ren Hoek
veterán
És N21-hez mit szóltok? 270 dolcsiért láttam e-bay-en... Azért már profibb cucc. Van rajta EDGE pl. Szerintem mobilnetre bőségesen elég az EDGE.
Ja és az az asian csaj is piszok jól fest
Remélem KIT-ben adják hozzá
gtamate2: Pont ezt kérdeztem énis, írnál N21-ről pár szót? Thx
-
gtamate2
veterán
Jó teszt,fateromnak elvileg egy N21-e van ami gyakorlatilag egy DSTL1 és még az is van ráírva, sosem lehet tudni mit adnak ezek a kínaiak
Viszont gondolom a tiedbe sincs android market, ebbe se ezt hiányoltam belőle, pedig ezen alapból 1.6-os android volt. Amúgy 60 volt postával a cucc.
-
Amras
tag
http://mysciphone.com/
-
Bounti
aktív tag
Még csak átfutottam a cikken, de az ami érdekelt nem láttam... Tehát a Marketet el lehet érni vele?
Amúgy, használd egészséggel!
-
Quaresma
aktív tag
a Wifi megléte nagyon korrekté teszi ..szerintem rendkívül jó ajánlat..inkább ezt venném mint az Asus WM telefonját pedig ugyan ez a kategória
-
JanFe
aktív tag
Mar vartam a tesztet, Grat kozza
Az araert jo kis keszulek. -
wwenigma
Jómunkásember
De miért van az, hogy a neodigi csak "xarokat" hoz be az orszagba? Eskuszom az userek jobbakat tesztelnek.
Vagy azert, mert ezen nem lenne 100% haszon?
-
apeelme
addikt
végre itt a cikk, nagyon örülök neki hogy olyan amilyet vártam. vmikor jövő héten érkezik nekem is egy ilyen.
-
Konflikt
addikt
es az ara mennyi ugy atalaban, ill mennyiert vetted? (pl. spica pannonnal elofizetessel 50K vagy alatta, illetve G1 hasznaltan is 55K korul mozog, amik messze jobb alternativak lehetnek 70K alatt)
a GPS, de foleg a 3G az nagyon hianyzik.
mindenesetre erdekes volt, koszi a tesztet.
-
Ipse89
tag
Én biztos nem pengetnék ki olyan telefonért 70-et amiben kérdéses a bluetooth, terméktámogtás és nincs 3.5-ös jack
Amúgy a cikk az
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
azérta 3G hiánya nagyon agyonveri
-
8nemesis8
veterán
Jó kis cikk. Még a híreknél olvastam, hogy neked van ez. Vártam is tesztet, egyenlőre még csak végigfutottam később átolvasom részletesebben.
-
atike
nagyúr
Hmm... Nem tűnik rossznak... Idén kínai dömping is lesz ahogy elnézem...
-
JoeYi
őstag
milyen android verzió? Géppel összekötés probléma mentes?
-
Mr.Csizmás
titán
már csak gps kell, és vinném mint a cukrot
Új hozzászólás Aktív témák
lo Örök kérdés itt a fórumon, hogy van-e valódi Android alapú kínai készülék, vagy fake mind? Most kiderül.
- Olympus (OM-System) OM-5 fényképező 3 év gari 2300 expo
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest