Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Nincs gond vele 80 fokon. Hűtőcsere nem javallott, tisztítás, újrapasztázás jó minőségű pasztával igen.
Ha a venti kerregne lehet hozzá venni csapágyat, mivel zárt ipari csapágy van a ventilátorban 2 darab.
Vigyázz rá, az enyém már megfeküdt így műhelyemben falidíszként funkcionál. -
Giot
addikt
-
Giot
addikt
Így van felraktam és ment. A kártyán jelenleg a rev2 Toxic Bios van. A rev1 Bios nem engedte a Catalystban az Overdrive funkciót csak 775/1125-ig. Ami valljuk be elég nevetséges egy Toxic karinál.
Szóval megjelenése után nemsokkal kiadta a Sapphire a rev2-es Bios-t a Toxic-hoz én pedig ezt pakoltam fel. Azóta ez van gond nélkül.
A Sapphire oldaláról le tudod tölteni. De a Toxic-ból is kétféle sorozatot adtak ki.
Így kétféle Bios van hozzá a gyári számáról kellett beazonosítani az enyémhez meik kell. Így nem tudom neked meik lehetne megfelelő.
Fesz? Nemtom talán 1.150V?[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
A PCB lehet ugyanaz, az alkatrészek változnak.
Nézd meg a cikkben lévő képeket.
Egyébként nem szerepel a listában, ezért nem is hittem a dolognak míg valameik fórumtárs nem bökte az orrom alá, hogy neki működik.
De ahogy már említettem is nem igazán láttam hatását, a feszemelésnek. Vagy csak nem voltam elég bátor és nem pörköltem oda neki eléggé. -
Giot
addikt
Nem találtam! De az igazat megvallva nem is kerestem.
Jól megy így is nem érzem szükségét a feszelésnek, meg nem is pártolom. Na nem mintha nem próbáltam volna.
Volt egy olyan infó miszerint a Sapphire Trixx progija állítja a feszt a rev2 58XX kártyáknál is.
Tettem is vele egy próbát, de nem hozott + Mhz-et a konyhára igaz nem emeltem túl nagy mértékben a feszültséget. -
-
-
Giot
addikt
válasz infectedmann #23 üzenetére
Van rá engedélyem!
(#22) Lacazr93: ŐŐő várj had gondolkodjam . Nem nincs kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
válasz Robi BALBOA #19 üzenetére
Kösz! Teszek még be benchmark eredményeket is.
-
Giot
addikt
Kösz mindenkinek, és szívesen a cikket!
Szerintem is elég jól sikerült ez a Toxic a Sapphire-nak. Volt annak idején, 4850 Toxic-om is abban nagyot csalódtam. Vagy csak kifogtam egy antituningos darabot.(#6) hackeeeee: Úgy tudom ugyanaz. Sőt a nyák is talán. Azt viszont nem tudom hogy más alkatrészeket használtak e fel a Vapor esetében.
(#12) cowboy_bebop: Nem csak elvileg hosszabb a gyakorlatban is a képen én (ahol egymás mellet van lefényképezve a két nyák) nem látok torzulást.
(#14) D1Rect: Teszek fel 3Dmark tesztet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest