- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprilia19
újonc
Hello Aggregátor!
Segítséget szeretnék kérni videókártya ügyben!
Nemrég vettem egy Sapphire Radeon hd2600xt 256mb gddr3 AGP 8x-os videókártyát.
Az lenne a problémám hogy nem tudok játszani az egyik kedvenc játékommal.
Ez a játék a Counter Strike 1.6 lenne.
3 video beállítási módot kínál a játék mellyek a következők:
-Software>>>>>ebben a módban még 640x480 16bit-es felbontásban is szaggatok
-D3D>>>>>>>>itt is szaggatok és nem megfelelő a kép minősége (játszhatatlan)
-OpenGL>>>>>ha ezt a beállítást választom akkor kilép a játékból és a következő üzenet jelenik meg "The specified video mod is not supported. The game will run in szoftware mode"
Ezelőtt GeForce MX200/400-as 64mb-os karim volt>>>>OpenGL-ben tökéletesen ment.A gépemen windows xp van directx 9c és a gyári vga telepítő van fent (ati catalyst 7.11)
Annyi még a kérdésem hogy az miért van az hogy nem tudom beállítani az agp sbességet 8x-os ra (asus p4s800 alaplap kingston 1gb ddr ram és intel celeon 2530-as proci) jelenlegi agp sebesség ati catalisty-ben a smart guard fülben ki van kapcsolva.....ha beállítom "8x"-osra akkor ujraindítást kér de ha ujraindul a kari visszaáll "ki" opciora. Miért lehet ez??? BIOS-ban az agp 8x-osra van állítva.
Ja és tesztelni se tudom a karit mert felraktam a 3DMark06-ot és a PcMark05-öt de indításkor mind a két progi "Nem válaszol"..... Ezt sem tudom hogy miért van.
Kérelek segíts valami jó tanácsal...vagy valaki aki tud segíteni az írjon pls -
aprilia19
újonc
Hello Aggregátor!
Segítséget szeretnék kérni videókártya ügyben!
Nemrég vettem egy Sapphire Radeon hd2600xt 256mb gddr3 AGP 8x-os videókártyát.
Az lenne a problémám hogy nem tudok játszani az egyik kedvenc játékommal.
Ez a játék a Counter Strike 1.6 lenne.
3 video beállítási módot kínál a játék mellyek a következők:
-Software>>>>>ebben a módban még 640x480 16bit-es felbontásban is szaggatok
-D3D>>>>>>>>itt is szaggatok és nem megfelelő a kép minősége (játszhatatlan)
-OpenGL>>>>>ha ezt a beállítást választom akkor kilép a játékból és a következő üzenet jelenik meg "The specified video mod is not supported. The game will run in szoftware mode"
Ezelőtt GeForce MX200/400-as 64mb-os karim volt>>>>OpenGL-ben tökéletesen ment.A gépemen windows xp van directx 9c és a gyári vga telepítő van fent (ati catalyst 7.11)
Annyi még a kérdésem hogy az miért van az hogy nem tudom beállítani az agp sbességet 8x-os ra (asus p4s800 alaplap kingston 1gb ddr ram és intel celeon 2530-as proci) jelenlegi agp sebesség ati catalisty-ben a smart guard fülben ki van kapcsolva.....ha beállítom "8x"-osra akkor ujraindítást kér de ha ujraindul a kari visszaáll "ki" opciora. Miért lehet ez??? BIOS-ban az agp 8x-osra van állítva.
Ja és tesztelni se tudom a karit mert felraktam a 3DMark06-ot és a PcMark05-öt de indításkor mind a két progi "Nem válaszol"..... Ezt sem tudom hogy miért van.
Kérelek segíts valami jó tanácsal...vagy valaki aki tud segíteni az írjon pls
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest