Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aprilia19

újonc

válasz barnam_ #47 üzenetére

Köszi a választ!!!
    Neki is látok az álltalad javasoltaknak!

• aprilia19

újonc

Hello Aggregátor!
    Segítséget szeretnék kérni videókártya ügyben!
    Nemrég vettem egy Sapphire Radeon hd2600xt 256mb gddr3 AGP 8x-os videókártyát.
    Az lenne a problémám hogy nem tudok játszani az egyik kedvenc játékommal.
    Ez a játék a Counter Strike 1.6 lenne.
    3 video beállítási módot kínál a játék mellyek a következők:
    -Software>>>>>ebben a módban még 640x480 16bit-es felbontásban is szaggatok
    -D3D>>>>>>>>itt is szaggatok és nem megfelelő a kép minősége (játszhatatlan)
    -OpenGL>>>>>ha ezt a beállítást választom akkor kilép a játékból és a következő üzenet jelenik meg "The specified video mod is not supported. The game will run in szoftware mode"
    Ezelőtt GeForce MX200/400-as 64mb-os karim volt>>>>OpenGL-ben tökéletesen ment.

A gépemen windows xp van directx 9c és a gyári vga telepítő van fent (ati catalyst 7.11)
    Annyi még a kérdésem hogy az miért van az hogy nem tudom beállítani az agp sbességet 8x-os ra (asus p4s800 alaplap kingston 1gb ddr ram és intel celeon 2530-as proci) jelenlegi agp sebesség ati catalisty-ben a smart guard fülben ki van kapcsolva.....ha beállítom "8x"-osra akkor ujraindítást kér de ha ujraindul a kari visszaáll "ki" opciora. Miért lehet ez??? BIOS-ban az agp 8x-osra van állítva.
    Ja és tesztelni se tudom a karit mert felraktam a 3DMark06-ot és a PcMark05-öt de indításkor mind a két progi "Nem válaszol"..... Ezt sem tudom hogy miért van.
    Kérelek segíts valami jó tanácsal...vagy valaki aki tud segíteni az írjon pls

• aprilia19

újonc

Hello Aggregátor!
    Segítséget szeretnék kérni videókártya ügyben!
    Nemrég vettem egy Sapphire Radeon hd2600xt 256mb gddr3 AGP 8x-os videókártyát.
    Az lenne a problémám hogy nem tudok játszani az egyik kedvenc játékommal.
    Ez a játék a Counter Strike 1.6 lenne.
    3 video beállítási módot kínál a játék mellyek a következők:
    -Software>>>>>ebben a módban még 640x480 16bit-es felbontásban is szaggatok
    -D3D>>>>>>>>itt is szaggatok és nem megfelelő a kép minősége (játszhatatlan)
    -OpenGL>>>>>ha ezt a beállítást választom akkor kilép a játékból és a következő üzenet jelenik meg "The specified video mod is not supported. The game will run in szoftware mode"
    Ezelőtt GeForce MX200/400-as 64mb-os karim volt>>>>OpenGL-ben tökéletesen ment.

A gépemen windows xp van directx 9c és a gyári vga telepítő van fent (ati catalyst 7.11)
    Annyi még a kérdésem hogy az miért van az hogy nem tudom beállítani az agp sbességet 8x-os ra (asus p4s800 alaplap kingston 1gb ddr ram és intel celeon 2530-as proci) jelenlegi agp sebesség ati catalisty-ben a smart guard fülben ki van kapcsolva.....ha beállítom "8x"-osra akkor ujraindítást kér de ha ujraindul a kari visszaáll "ki" opciora. Miért lehet ez??? BIOS-ban az agp 8x-osra van állítva.
    Ja és tesztelni se tudom a karit mert felraktam a 3DMark06-ot és a PcMark05-öt de indításkor mind a két progi "Nem válaszol"..... Ezt sem tudom hogy miért van.
    Kérelek segíts valami jó tanácsal...vagy valaki aki tud segíteni az írjon pls

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés