- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprilia19
újonc
Hello Aggregátor!
Segítséget szeretnék kérni videókártya ügyben!
Nemrég vettem egy Sapphire Radeon hd2600xt 256mb gddr3 AGP 8x-os videókártyát.
Az lenne a problémám hogy nem tudok játszani az egyik kedvenc játékommal.
Ez a játék a Counter Strike 1.6 lenne.
3 video beállítási módot kínál a játék mellyek a következők:
-Software>>>>>ebben a módban még 640x480 16bit-es felbontásban is szaggatok
-D3D>>>>>>>>itt is szaggatok és nem megfelelő a kép minősége (játszhatatlan)
-OpenGL>>>>>ha ezt a beállítást választom akkor kilép a játékból és a következő üzenet jelenik meg "The specified video mod is not supported. The game will run in szoftware mode"
Ezelőtt GeForce MX200/400-as 64mb-os karim volt>>>>OpenGL-ben tökéletesen ment.A gépemen windows xp van directx 9c és a gyári vga telepítő van fent (ati catalyst 7.11)
Annyi még a kérdésem hogy az miért van az hogy nem tudom beállítani az agp sbességet 8x-os ra (asus p4s800 alaplap kingston 1gb ddr ram és intel celeon 2530-as proci) jelenlegi agp sebesség ati catalisty-ben a smart guard fülben ki van kapcsolva.....ha beállítom "8x"-osra akkor ujraindítást kér de ha ujraindul a kari visszaáll "ki" opciora. Miért lehet ez??? BIOS-ban az agp 8x-osra van állítva.
Ja és tesztelni se tudom a karit mert felraktam a 3DMark06-ot és a PcMark05-öt de indításkor mind a két progi "Nem válaszol"..... Ezt sem tudom hogy miért van.
Kérelek segíts valami jó tanácsal...vagy valaki aki tud segíteni az írjon pls
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest