Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Erről már megírtam a véleményem, hogy erősen user error, még akkor is, ha a folyadék okozta. A kis ecsettel pont annyit viszel fel rá, hogy elég legyen.
De továbbra sem hiszem, hogy a folyadék okozta, mivel ahhoz az egészet rá kellett nyomni plusz nem értem, hogy hogyan juthatott el a kijelzőig.. -
Szia!
Az egyik topikban kérdezősködtem erről a réskitöltőről, de nem ajánlották, meg tudja marni a kijelzőt. Igazából a Mi A1 és a Redmi Note 4 esetén pont ezzel a réskitöltővel lenne tökéletes az edzett üveg. A full cover nem jön be, ráadásul nincs ragasztó középen.
Erről a képről mi a véleményed?
-
Sanki
addikt
-
Sanki
addikt
Amivel én találkoztam eddig és a "legjobb" volt az a Mate 9 pzoz fóliához adott folyadék volt.
Külön nem tudom, hogy meg lehet e venni. -
w.miki
veterán
Tudnátok ajánlani bevált (nem kifolyós, de jó) kitöltő folyadékot? Linkkel együtt.
-
oszy
veterán
Nem marhatja meg a telefon üvegét ez a folyadék?
-
pepetech
őstag
Én mate 9 esetén fogtam és szilikon spray-el körbe fújtam az üveget. Az elején megijedtem mert befújtam az üveg alá is de 2-3 nap alatt szépen elsimult és azóta is tart körülbelül 3 hónapja. Szóval ez a cucc is szilikon.
Sőt annyira bejött a szilikonos ötlet, hogy egy miskolci prophone üzletben beszélgettem az egyik eladóval és mondtam neki ezt. Azóta így raknak fel minden üveget
.
-
Charx
senior tag
Nálam sajnos mindig ki folyik a cucc, és újra levegős lesz.
-
kemotox
addikt
Erről jutott eszembe az az eset, mikor valami nagyon fogyatékos applés hírcsárdás ál-hírt megosztottam facen, és az applés ismerősöm már ugrott is habzó szájjal
Mondjuk akkoriban még nem volt annyira ismert a hírcsárda, de azért lehetett látni rajta bőven, hogy kamuhülyeség az egész.
-
Matada2.3
veterán
Köszi az írást, remélem az én telefonomra is van ilyen. Óriási halo van a tg-től a kijelzőmön, ezért csak sima fóliát használok. Undorítóan karcolódik és koszos
-
iPhonet kell venni és ennyi!
-
pet007
aktív tag
S7edge-re tud valaki tenyleg jo tg-t? 2-3 ebay-eset probaltam, egyik se fekudt fol rendesen, ami ugy-ahogy jo volt, azt hatso gumivedo lokte le folyamatosan.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A körmöm (és más) nem megy be alá, így elhiszem, hogy fed ott is. Illetve még volt egy átlátszó fajta, amit rendeltem, annak viszont ragasztós volt az oldala. Na kb az a hulladék kategória, úgy volt lefóliázva, hogy nem is fedte a ragasztós részt, és mire megjött már tiszta kosz volt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #19 üzenetére
Érdemes tovább is keresgélni, többnél láthatsz értékelést is, azokat hasznos elolvasni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #17 üzenetére
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok, bátorkodom ide feltenni a kérdést.
LG G5-re létezik rendes tempered glass, ami végig megy a kijelzőn?
Amit rendeltem, mind ilyen PET fólia volt ami szrt se ért, és még csúnya is volt, nem volt ragasztóanyaga, csak a szélein ez által úgy éreztem, mintha rezisztív érintőkijelzős gps-t nyomkodnék...Köszönöm!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nekem sokkal durvább "keret" volt az üvegfólia széleinél.
-
Sanki
addikt
válasz
Winner_hun #14 üzenetére
Javítva!
-
Winner_hun
félisten
Megszilárdul el a folyadék?
-
Ed3r_X_
nagyúr
S7-hez rendeltem Ebayről teljes előlapot lefedő, arany üveget. 3 db volt 1500 postával, és lekopogom, tökéletesen fed. 2x reccsentettem is meg már, de a kijelző ép maradt.
-
d@vee
őstag
A régi jó P7, de szerettem...majd 2 hét után a sarkára esett úgy egy méterről, még az alumínium keret is behorpadt
Csodák csodájára csak a hátlap tört, az előlapnak kutya baja nem lett...na mindegy.
Most Vernee Thor van, de nem is kerestem rá fóliát, elegem lett. Mióta ebayezgetek, azóta majd minden telómra vettem tokot és üvegfóliát, de már meguntam. A francnak csinos hátlap a telefonra ha úgyis eltakarja a tok és minek karcálló gorilla glass, ha még egy plusz üvegfóliát is teszünk rá?
Témához kapcsolódva, volt tavaly még olyan 2,5D-s telóm, amire vettem üvegfóliát. Engem nem zavart, hogy kicsit levegős volt a széleknél, de ha akkor lett volna tudomásom ilyen folyadékról, tuti beszerzem. -
rosejbli
senior tag
Nekem most jött meg egy cafele a honor 8-hoz,de még nem sikerült felrakni, mert szervizben van ☹ Egyébként nagyon prémium terméknek néz ki és 2 ilyen lötyit is raktak mellé. Az írás tetszett 🙂
-
total90
veterán
Vannak gyártók, akik jó termékeket dobnak piacra. Pl. Spigen, Ringke... tőlük vettem S8+-ra lekerekített üvegfóliát, tökéltes.
-
zeon.hu
nagyúr
Kösz, már vártam ezt!
Én szerencsés vagyok, a P7-en elöl is, hátul is szépen fekszik a tempered glass (hátul pont tegnap cseréltem). A G Flex-en -számomra is meglepő módon- két oldalt és felül tökéletesen passzol, alul rövidebb alig észrevehetően. Buborék egyik alatt sincs sehol.
Viszont több teló is van a családban, azokon már neccesebben néznek ki az üvegfóliák, de így már bátran meg fogom rendelni ezt a löttyöt. -
Sanki
addikt
Szívesen várom a visszajelzéseket, véleményeket a témával kapcsolatban és az íráshoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo BevezetőA telefon- és a kijelző gyártók körében manapság egyre elterjedtebb a lekerekített szélű kijelzők gyártása...
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest