Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Próbáld ki. Ha mosóport, öblítőt és langyos vizet teszel a ládába, megszűnik-e a hang. Ha igen, van egy mosógéped, ami hangfal.
Nos igen, elég elszomorító. Az meg főleg, ha csak nem akarták, vagy nem engedték nekik meghallani. JHC ötlete sem rossz, viszont ezt is csak szervizelni lehet, mert mint az kiderült, nem a géppel van a baj, hanem a hangfallal. (Főleg ha jól sejtem, több hanganyaggal is lett próbálva, tehát a hibás hangfájl is kizárható.) -
Szatyor95
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Meghallgattam, és elég brutálisan hallatszik. Mintha valami dubstep feldolgozás lenne, olyanná válik tőle a mélytartomány. Nem lehetséges, hogy valami integrált mosógépzaj effektet tettek bele a gyárban?

-
Szatyor95
senior tag
Nem irigyellek, nemrég volt hasonló gondom, bár én egy okostelefonnal játszottam ezt. Tapasztalataim szerint addig kell a nyakukra járni, míg el nem ismerik a hibát. Fel lehet nekik hozni, hogy több eszközzel is próbáltad, de nem volt eltérés. Ha nagyon nem hajlandóak elismerni, érdemes lehet felhozni a dolog jogi oldalát is úgy finoman. Nem igazán hiszem, hogy alapból lenne egy ilyesfajta rezonálási gondja, de azért kérdezz rá más tulajoktól (ha találsz), hogy náluk jelentkezett-e hasonló jelenség. Kitartást az ügyhöz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CTO ÚJ Mac Mini M4 AZONNAL 24GB 512GB 1 év gar
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nos igen, elég elszomorító. Az meg főleg, ha csak nem akarták, vagy nem engedték nekik meghallani. JHC ötlete sem rossz, viszont ezt is csak szervizelni lehet, mert mint az kiderült, nem a géppel van a baj, hanem a hangfallal. (Főleg ha jól sejtem, több hanganyaggal is lett próbálva, tehát a hibás hangfájl is kizárható.)