- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
válasz
CptAdamica #9 üzenetére
Próbáld ki. Ha mosóport, öblítőt és langyos vizet teszel a ládába, megszűnik-e a hang. Ha igen, van egy mosógéped, ami hangfal.
Nos igen, elég elszomorító. Az meg főleg, ha csak nem akarták, vagy nem engedték nekik meghallani. JHC ötlete sem rossz, viszont ezt is csak szervizelni lehet, mert mint az kiderült, nem a géppel van a baj, hanem a hangfallal. (Főleg ha jól sejtem, több hanganyaggal is lett próbálva, tehát a hibás hangfájl is kizárható.)
-
Szatyor95
senior tag
válasz
CptAdamica #4 üzenetére
Meghallgattam, és elég brutálisan hallatszik. Mintha valami dubstep feldolgozás lenne, olyanná válik tőle a mélytartomány. Nem lehetséges, hogy valami integrált mosógépzaj effektet tettek bele a gyárban?
-
Szatyor95
senior tag
Nem irigyellek, nemrég volt hasonló gondom, bár én egy okostelefonnal játszottam ezt. Tapasztalataim szerint addig kell a nyakukra járni, míg el nem ismerik a hibát. Fel lehet nekik hozni, hogy több eszközzel is próbáltad, de nem volt eltérés. Ha nagyon nem hajlandóak elismerni, érdemes lehet felhozni a dolog jogi oldalát is úgy finoman. Nem igazán hiszem, hogy alapból lenne egy ilyesfajta rezonálási gondja, de azért kérdezz rá más tulajoktól (ha találsz), hogy náluk jelentkezett-e hasonló jelenség. Kitartást az ügyhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Airsoft
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest