Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Bicajnál lehet az óra legyőzése a cél. Vagy megkéred a jóseggű szomszéd kiscsajt, h tekerjen elötted, az majd motivál.
De valóban, cél nélkül nem fog menni. Az nagyon kevés, "h jó lenne, ha lefogynék". A legelső lépés az, h egy olyan célt találj, ami megéri a fáradságot/lemondásokat.
-
Narxis
nagyúr
-
Eastman
addikt
Haver úgy fogyott le, hogy a tv elé tette a szobabringát, minden nap letöltött két filmet és reggel, este végigtekeregte őket. Anyám az esti híradót így nézi.
Rendszeres műsorhoz lehet igazítani...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Woodslave
félisten
én március 14-én kaptam szputnyikot, pár nap "mellékhatás" után kiderült hogy a biztonság kedvéért covidos is lettem. Nekem 2 hét így visszagondolva középxar tünetekkel, remélem nem nagyon marad vissza, de most én is azt érzem hogy a kondim nagyon durván eltűnt. Sétálok minden nap de 10 fekvőtámaszt nehezemre esik megcsinálni.
Oltással se tudom mi lesz, az ok hogy aki beteg volt 3 hónapig nem kap, de ennek valszeg más oka van mint hogy ártana. De az, hogy a másodikat megkapom-e mikor és ha 3 hónap múlva annak mi értelme lenne nem tudom ki tudná megmondani
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
radio11
tag
Az a baj, hogy nekem most q... ra nem megy s bicikli még egy lépcsőn sem bírok felmenni, pedig előtte napi 20km bicikli volt télen nyáron, meg hetente 2-3 masszív séta. Egy hónapja szauna sincs pedig hetente 2-3 szor szoktunk, most ott pusztulnék el. De remélem egyszer vége lesz és visszanyerem régi önmagamat
-
Narxis
nagyúr
Igen el vagyunk hízva mert rá kéne állni arra a k.rva futópadra sétálni/futni(súlytól függően, tudom, hogy nagy súllyal nem szabad futni) de g.ci unalmas 40-60 percet rajta tölteni, de így meg lófüttyöt se mozgok. Amúgy biciklizni szeretek de csak ha van hova. Cél nélkül valahogy nem tudom, fura.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ncc1701
veterán
Q sokat. Tavaly 13 kilót dobtam le, nagyrészt zsírból. 110->97kg. Ezt azzal értem el, h minden hajnal azzal kezdtem a napot, h bicajoztam 45 percet. Már várom, h legyen reggel 10 fok, akkor visszaállok rá, mert visszajött télen 2kg, bár mivel gyúrok, és az övet ugyanoda húzom, ezért valószinű izom jött.
Most reggelente járok kondizni heti 4x, és délután bicajozom. A reggeli gyurma nekem nem optimális, mert nagy súlyokat használok, és dekoncentrált vagyok, tehát nagy a sérülés veszély. Bízom benne, h jön a jó idő.
A séta meg az asszony mániája. Én utálom.De h on is legyek, a legkomolyabb rizikófaktor az öregség után az elhízás. Egy laza napi 1200 kalóriás fehérje-zöldség diétával évi 25-50 kilót lehet fogyni. Ezzel szemben nekem úgy tűnik, h egyre elhízottabbak az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz cskamacska #36 üzenetére
Tavaly mégis ahogy jött a jó idő, megszűnt az egész. Remélem, idén is ez lesz.
Amúgy meg az az igazán beteg ember, aki tél után ilyen szép időben otthon marad. Mi is alig voltunk otthon ebben a 4 napban. Minden nap voltam konditeremben, minden nap bicajoztam majd 1 órát, és minden nap volt majdnem 15e lépésem. Most bejöttem melóhelyre pihenni, mert túl sok ilyen hétvégét nem bírok egymás után.
És ja, fura vírus ez. A lidliben nem fertőz, este 8 elött nem fertőz, fene érti.
-
cskamacska
addikt
Mert a boltok pancsizással és anélkül is dugig lesznek, ha csak nem lesz az utolsó zsákfalu minden sarkán is dobozos átvételi pont, vagy guruló vegyesbolt. Boltba menni muszáj.
Köhögős cseppfertőzés sajnos nem olyan, hogy azonnal elteleportál a Z dimenzióba amint meglátja a napocskát, vagy huzatot kap, míg belső tereken miazmaként órákig lebeg, és Végső Állomás módra még a falról lepattanva is egyből a szádba ugrik.
Nyári fürdőzésnél fel sem merül sem maszk, sem távolságtartás, köhögés gond nélkül megteszi az ő kis 3-5 méterét, ha épp pont a szél rá nem segít, és ha csak nem záporzik közben hyperol tabletta az égből, értelemszerűen a testváladékban oldott jóság vízzel is közvetítődik.
Nyilván aki Kycsymmel lemegy a Gangeszra pancsolni, annak annyi esze van hogy a boltban is valószínűleg seggmaszkot hord, vagy merevedési távolságra liheg a füledbe, és akkor is nagyon fontos dolga plázázni, amikor épp nem kéne.
Tiszta sor hogy sokan unják már az egész balhét, pláne ha még anyagilag tönkre is tette őket, de nem feltétlen az a megoldás, hogy akkor még jobban megtömjük a kórházakat magunkkal és környezetünkkel, mert "élni kell". Sajnos épp divat lett a nemélés pont az áhítozott, de csöppet elhamarkodott "élés" következtében.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
válasz cskamacska #33 üzenetére
Látom, ott is ment a sopánkodás, de valahogy nem tudom, hogy miért a szabadtéri dolgokon vannak kiakadva, amikor a boltok közben dugig vannak...
-
Eastman
addikt
válasz cskamacska #33 üzenetére
Nem alapozok rá, viszont kb. egy hete minden ismerősöm a vércsoportokat hozza szóba. Egy kérdést megért. Tehát nem védett a "B".
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
cskamacska
addikt
Szerintem nem érdemes arra alapozni, hogy az URH+ vércsoport majd megvéd. Az esetleges szorongást enyhítheti a tudat, de az mifelénk szokott azzal járni hogy YOLO akkor borulunk a Gangeszba!
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Narxis
nagyúr
Úgy emlékszem az orosz kutató nő azt tanácsolta 20-30 napig ne igyanak alkoholt. Ment is a röhögés híroldalakon kommenteknél, hogy ennyi erővel az oroszokat arra is megkérhette volna, hogy ne vegyenek levegőt.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
Tothg86
tag
Gondold el, ha ződsárgával ragasztják le a vattapamacsot
-
-
Kiegészítettem időbélyeggel is a dolgokat. Amúgy lehet erre a cuccra inni? Ma ittam egy fröccsöt, egy fütyülőst, és két kupica házi meggylikőrt. Húsvét van, na, összejött a szűk család, pont belefértünk a 10 főbe.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Csabroncka
addikt
Tegnap kaptuk meg felségemmel az OORI-ban a szputnyik vakcinát.
15:30 -as időpont, 15:26 kor a bal vállamban volt az oltóanyag!
Szervezettség és rend, ez az oltópont és az ott dolgozók munkája számomra 10/10
Mellékhatás: ízületi fájdalom és kicsit levert vagyok
"in medias res"
-
johnyblaze
aktív tag
sziasztok
oltatta be valaki magát ausztriába? milyen elérhető oltások vannak? tapasztalat?
megmondom őszintén nem bízom se a kínai,se az orosz vakcinában.
illetve vérzékeny vagyok.ha jól olvastam a kínait kifejezetten nem ajánlják ha vér problémáid vannak."don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
radio11
tag
Nekem még sajnos 3 hónapot várni kell, hogy beoltsanak. De legalább már jobban vagyok . 3 hét táppénzzel és 1 hét kórházzal nyeltem be a covidot. Nem olyan mint amilyennek leírva tűnik, hanem sokkal rosszabb Nem kérdés, hogy amint lehet felveszem az oltást.
-
finest
addikt
Tegnap kaptam az első adag Modernát. Fáj a helye, nyomásra érzékeny. Kicsit levertnek érzem magam.
Érdekes mellékhatása volt, h nincs étvágyam azóta, nem érzem magam éhesnek. Ezt nem bánom különösebben, mert az utóbbi időben próbálok odafigyelni az evésre, akár örülhetnék is, bár inkább fura. Gondolom holnapra elmúlik mindkettő. - Velem, vagy nélkülem...“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
-
KISDUCK
addikt
Ezt nézzétek meg, ha van rá bármiféle pozitív reakciótok akkor az oltás módosította a DNS-eteket.
-
pojakcs
senior tag
Ma reggel kaptunk a feleségemmel együtt szintén Szputnyikot. Eddig semmi. Kicsit szomjasabb vagyok, de ez ráfogható az imént elfogyasztott sonkára is. A tűszúrástól meg tényleg senki se féljen. Irtózom én is tőle, meg úgy alapjáraton kerülöm az orvosokat, majd visznek ha tényleg baj van. Nem is vettem észre, hogy mikor szúrtak meg, csak mondták, hogy kész van, mehet ,До свидания.
Üdv: Csaba
-
Ma reggel írtam az update 2-t, de majd akkor bedátumozom.
Most minden nagyon хорошо.Remélem legközelebb már csak a második adag beadása után írok.
A tűhöz pedig: mire észbekaptam, már túlvoltam rajta. A doki, aki szemben ült velem, közben kérdezett, egy szúnyogcsípést éreztem, és az asszisztens már kérte, hogy fogjam meg a vattapamacsot, amíg leragasztja, és kicsit nyomjam is pár percig. Magát a vakcinát sem láttam, pedig kíváncsi voltam rá. Majd legközelebb.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
KISDUCK
addikt
"...én olyan szinten írtózom a tűtől..."
Fogászaton doki szokta mondani, hogy szerinte ehhez a töméshez felesleges az érzéstelenítő, én pedig mindig mondom hogy toljad csak be öreg. (nyílván nem így) lmaoOn: a mai napi helyzetjelentés hiányzik, vagy beütött az oltással bevitt KGB génszekvencia és már plutónium izotóppal főzöd a szomszédnak a teát?
-
DraXoN
addikt
majd írd már le előre, hova vigyük majd a virágot
(igazából a vakcina a kisebbik rossz, más kérdés, hogy én olyan szinten írtózom a tűtől, hogy nem tudom, hogy tudnám ezt "elviselni" ... pedig ősszel ki kéne mennem németbe kinti kollégákkal közös továbbképzésre...)
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
-
Irónia?
Amúgy semmi. A helye továbbra is fáj, ha hozzáérek, kb. olyan, mintha nagyon beütöttem volna (csak szemmel semmi sem látható). Nincs levertség, vagy hasonlók. A másodikra leszek kíváncsi, olvastam, hogy sokaknak az után volt kicsit kellemetlen.
-
GreatL
őstag
Fejfájás az nem placebo hatás miatt volt hanem azért mert működik a védőoltás. Placebo akkor van ha hatástalan szerrel oltanak be, de most nem ez történik.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Narxis
nagyúr
Aggódunk érted. Óránként jelentkezz be!
-
alcsa
senior tag
sub
-
angyalpc2
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen lesz a közérzeted úgy 10-16 óra múlva.
leírod majd? órás bontásban
Nagy eséllyel láz fejfájás levertség...Vagy lehet semmi.
-
Adidast biztos nem, de Reebok cipőm van (nem a márka miatt, de nagyon jól bírja, télen-nyáron egy cipőben járok). Elvileg az is játszik
-
KISDUCK
addikt
Majd jelezd hogy ha a szokásosnál jobban kívánod a vodkát vagy hirtelen adidas melegítőt akarsz venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest