- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KurtCobain
őstag
válasz TestamentDNR #550 üzenetére
Amikor nagy sláger volt ez a Technika, tavaly nyár körül, akkor nem volt 120 alatt "márkás" TV.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz Sztankoo #350 üzenetére
Úgy rémlik, hogy a Vortex is Vestel gyártmány, de nem mernék megesküdni rá. Tudakold meg, hogy miféle, ha nem Vestel, akkor hanyagold.
Gari ügyben is. Ha csak 1 évet adnak rá, akkor inkább a Technika.(#352) Goesser:
A kép szétesés nem a TV hibája, inkább a koax kábelé, és a jelszinté.
Ellenőrízd kábeleket, csatlakozókat, osztókat stb.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz McDoug6lak #311 üzenetére
Ne Technika gyártóhoz keress, hanem Vestel-hez. A T-Home IPTV távot Vestel kóddal tanítottam rá.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz Per Degaton #208 üzenetére
Nekünk is 1 év szerepelt a jótállási papíron (2014.06. hó vásárlás), de a műszakis eladó 2 évet mondott.
Itthon vettem észre, visszamentünk és átírták 2 évre és lepecsételték a vevőszolgálaton.(#207) akaaka:
A TV hátulján, a bal oldalon a 3.5-es jackdugó alatt a scart-tal egy magasságban van egy pöcök. Azzal lehet vezérelni. A leírásban benne van, hogy pontosan hogy lehet.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Örülök, hogy ennyi embernek bevált a TV.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Elvileg a JVC is Vestel gyártmány. De igazából sosem lehet tudni... amikor én vettem, akkoriban volt a MM-ban 40"-os Orion, szintén 80-ért. Kinézetileg ugyanaz volt, talpa is, minden. A csatlakozóknál volt a difi, azon nem volt RCA, viszont volt LAN csati. De a 4725-ös kódot nem ette meg, úgyhogy az nem Vestel volt.
Ugyanakkor, nővéreméknek 32"-os Orion van, az meg Vestel.Nagya21: lövök majd képet.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Enyém februári gyártású.
A TV life time azt jelenti, hogy 1648 perc-et bír már csak és tönkre megy. Nem, nem, vicceltem. 1648 percet ment eddig.
A VESUND a kijelzőpanel gyártóját jelöli, Vestel márkájú a panel. Úgy tudom ez LG panel, csak a Vestel megvásárolta a jogait. A többi karakter a képernyő méret, felbontás, képarány stb.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Az újakon már csak 1 van?
Enyém 2014.06. hónapi vásárlás. Menü gomb majd 4725 kódra bejön a szervizmenüje? (Ha tudsz se állíts ott semmit!!)(#73) czanga: megy privát. Sajátomról nem tudok képet csinálni, mert sötét sarokban van. De egy hirdetésben vannak viszonylag jó képek, de nem szeretnék reklámozni.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Van itt a PH-n egy tesztcsomag médialejátszók tesztelésére. Azt végigpörgettem, itt az eredménye:
(Kattra nagy kép.)Ha esetleg van olyan formátum, amire kíváncsi vagy, akkor küldd el.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
80-ért tuti lesz még.
Mi VB idején vettük (június eleje), akkor is vitték, mint a cukrot (akkor is 80k volt). 3db volt akkor, abból az egyik kiállítási darab volt, azt mondták, hogy az nem eladó. Gyakorlatilag az utolsó 2-t vittük el.
Tesómnak is kellett volna, kérdeztük hogy lesz-e még. Azt mondták, hogy nem valószínű, ennyi volt. Szóval ugyanazt, amit neked mondtak. Aztán pár nappal később tesóm is elment, érdekesen volt még pár darab. Azóta szinte folyamatosan látom a tesco újságban.Szerintem lesz még, csak lehet 1-2 hét mire beszerzik.
(#55) Akmak:
Tény, hogy trükkös a dolog, de működik. Én úgy csinálom, hogy kiválasztom az 1280x720-as felbontást, beállítom 75Hz-re. Alkalmaz, aztán mégse, kiválasztom az 1920x1080-at és alkalmaz.
Esetleg a TV menüjében a kép almenüben a pc helyzetnél, rá kell nyomni, a frissítésre (Auto talán?), vagy valami ilyesmi. Fejből nem tudom pontosan. Utána már jó lesz kép. Mondjuk én csak akkor használom így, ha 1080p-s filmet nézek laptopról. (i3-2350M, HD3000)(#64) MolGabi:
Nem hiába terjesztem az igét a LED TV topic-ban. Simán versenybe száll a márkásabb gyártók (LG, Samsung), 100-120k-s TV-ivel.[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vélemény: nem akar Exynos lapkákat gyártani a TSMC?
- Jófogás tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Megérkezett az Until Dawn mozifilm teljes előzetese
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...