Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

LOGOUT blog

válasz joey04 #2 üzenetére

Én direkt azért vettem Nokia garisat, ha baj lesz a telóval, vihetem szervízbe, ami a közelben van (Pécsen), és lám, lett is baj. Lehet ha feketét (mármint szürkeimport:D, de abból is feketeXD) vettem volna, semmi baja nem lett volna...Így el sem tudom adni, mert ilyen hibákkal örülök, ha 40k-t kapok érte...ennyiért pedig nem kapám meg ezt a tudást, és nem is akarom eladni. Megszoktam ezt a kis bumfurdi, tömzsi téglát :))
    Azt sem hiszem, hogy ennyi idő alatt nem jöttek meg a cuccok. Ha mást nem, ha egy héten belül nem lesz semmi, írok a Nokia központba, vagy valami fejesnek, ahogy anno Router is tette (ha jól emlékszem, Neki volt baja a GPS-el), hogy küldjenek már ki alkatrészeket a pécsi szervízpontba, de csak számomra...maximum fél óra lenne cserélni a panelt és a hangszórót. Mennék én személyesen naponta, de nem pécsi vagyok...a mail ingyen van, addig zaklatom őket, amíg meg nem javítják, de Nokiát soha többet. Hiába a nagy tudás, és a belső minőség, a Symbian nekem lassúcska (megszoktam már, és a funkciók kárpótolnak valamennyire), de ennek ára van...Csináljátok már meg a telómat.... :O

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés