- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Bar ez kulfoldrol szol, hatha valakinek jol jon: [link]
Illetve masik cikkem, mikor rajtam is elkezdett kovetelozni a NAV.
6390 Ft iden.
Egyebkent pedig Euvonalrol: 3. Egészségügyi szolgáltatási járulék fizetése
A magyar jogszabály, a társadalombiztosítás ellátásaira és magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről szóló 1997. évi LXXX. törvény (Tbj.) 39. § (2) bekezdése értelmében azon személyek, akik Magyarországon rendelkeznek lakóhellyel, és itthon nem minősülnek biztosítottnak vagy egészségügyi szolgáltatásra jogosultnak, egészségügyi szolgáltatási járulékot kötelesek fizetni, melynek összege 2012. január 1-jétől havonta 6390 Ft. A járulék fizetésével az érintett személyek jogosultak maradnak Magyarországon az egészségügyi ellátások igénybevételére. Az egészségügyi szolgáltatási járulék befizetéséről az adóhatósággal kell megállapodást kötni.
Egyebkent visszamenoleg is kovetelhetik, ahogyan rajtam is koveteltek ( csakhogy ok voltak balfekek, mert en biza bejelentettem az OEP-nel , hogy kulfoldon fizetek biztositast).
Honnet kellene tudni? Hat mondjuk onnet, hogy ha az ember befejezi az iskolat, utananez a jogszabalyoknak. Tudom, sok iskola nem szol, masreszrol viszont tenyleg erdemes nyitott szemmel jarni, nem pedig varni, hogy na majd allambacsi mindig megmondja mit , hogyan csinaljunk.
Mikor kulfoldre jottem, en is utananeztem minden jogszabalynak ezzel kapcsolatban. Nem azert mert mondtak, hanem amiatt , mert egy ...rago , burokratikus utveszto a magyar allam , es hivatalai, es kepesek utanad nyulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest