- leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
Eléggé jól össze van rakva a telefon. Azonnal felkaptam, hátlap le, aksi ki. Törlés.
Utána megráztam (erőteljesen), nem jött belőle semmi. Jól megfújtam, minimálisan mintha jött volna valami a középső gomb mellől. Ezután kapott hideg levegő fújást folyamatosan a teteje felől, mert ott úgy látszik, hogy ki - be nyitom az USB védőt, akkor egy kicsit nedves.Teszt: bekapcs: minden megy, még, tölt, wifi ok, forog a kép is (erős rázás nem ártott a gyorsulásmérőnek), hang csumán üvölt.
Ki is kapcsoltam, aksi nincs rajta. Majd reggel visszateszem. Pihenjen.
-
becenevem
aktív tag
Na... Megtörtént az első balesetem a Wavemmel. Egy pohár sör mellett pihent és sikerült ráborítanom az egészet. (2 dl ment rá/öntötte körbe)...
-
becenevem
aktív tag
Egy érdekesség. Tegnap nézegették a telefonomat, miközben horgásztam. Este mentem haza, nézegettem az idokep.hu-t, olvasgattam a szokásos dolgaimat. Na mondom, ideje aludni, megnéztem, hogy fut-e valami, amit elfelejtettem volna bezárni.
igen futott, mert aki megnézte, amit tudott elindított és azt hitte, hogy a középső gombbal ki is lép.
Vagy 10 progit zárta be, közöttük a Shift, Asfalt5, 1 java pause-olva, 3Bloki, Sodoku solver, Miner, Bada progik (vagy 3)... stb... Észre sem vettem. Semmit nem lassult a telefon
-
becenevem
aktív tag
Nem tudom volt-e már de leírom: 31 napos hónap 31. napján beállítasz egy feljegyzést, amire kérsz havi ismétlést, akkor a 30 napos hónapokban nem mutat semmit. Ezt azért megoldhatták volna valahogy (Előző Nokia 6600-m tudta, mit kell tennie). Remélem lesz javítva.
-
becenevem
aktív tag
Remélem a T-s Waveket is lehet hamarosan frissíteni. Hmmm...
-
becenevem
aktív tag
Egy kérdés. Nézem a mobilon a youtobe-ot és elképesztően gyenge minőségű videókat hoz be. Látom a címsorban, hogy beírja "client=mv-samsung-bada". Emiatt gondolom egyből tudja, hogy mobil nézet.
De nekem jó a jobb minőségű nézet is. Hogyan verjem át? Online proxy server? Vagy mi? _Mit csináltok?
Így egy vicc. HD-s youtobe-os videókat letöltök a laptopomra mp4-ben.visszarakom a Wave-re és tökéletes. Miért nem azt szedi le, ha van belőle?
Ez így semmit sem ér. Egyelőre csak ennyi idegesít.
Rohadék youtube minek kémkedik.
-
becenevem
aktív tag
válasz
SlyChocolate #7357 üzenetére
Én 5900-ért vettem egy Team márkájút (Class6-os, 8 GB-s) Vaterán.
A laptopomban 9 megával tudom írni, a WAVE-vel, háttértár funkcióval 6 megával.
-
becenevem
aktív tag
Harmadik kollégámnak 3G-je van. Egyből úgy akarta kezelni a WAVE-t, mint a 3g-t. Mindent úgy keresni, kezelni, forgatni, stb... Keresi a hibákat a telefonban. FOLYAMATOSAN! Nagyon erőlködik, de inkább irigység már az erőlködése, főleg a felbontás és a HD videók lejátszása miatt.
Na meg a kapacitív érintés is teljesen jó.Szokásos duma: majd 2-3 év múlva lesz elég szoftver meg bla-bla. igaz az övé is Cydia meg törés meg minden ... csak, hogy lehessen vele bármit is csinálni.
Na meg nem olyan szép, meg sok a gomb.De legalább én bármit bárkinek bármikor küldök blue-n. Na meg megmutattam a 3g megosztását WIFI-n, akkor is padló... meg ilyenek.
(gyorsan vett egy LED tv-t, hogy azért irígykedjünk mi is, így elterelte a figyelmünket a 3g-ről, amiről már 497 ódát tudok, meg fícsört, meg hájp vagy mi van).3-an vagyunk egy irodában, egy 3g és két WAVE...
Nekem még egyszer sem fagyott a telefon. Egy hetes igaz, de eddig úgy 8x töltöttem fel. Folyamatosan forgattam, amikor tudtam, net, wifi, bluetooth. Semmi. T-s ez is. 69 ért vettem - szempont volt a részlet - (2 évesre, az egész családom T-s és mindenki Mátrix csomagban van, úgyhogy a költségem is minimális)
Hja, nem tudtam kilépni a Shiftből, de most már tudom, hogy két ujjal kell sikálni a képernyőt és megáll.
Nincs tokban, a zsebemben hordom, kijelző befele néz a combom felé. mikor kiveszem legalább mindig tiszta a kijelzője. Horgászatnál pamut tok és bluetooth headset.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Visszakerestem (kézbesítés jelentés, külön és egyben is), de nem találtam rá választ. Kézbesítés jelentést mindig csak SMS-ként tudja mutatni? Nokiás voltam mindig. Most T-s WAVE-m van. (Kollégámnak is, egyszerre vettük, jönnek a kérdések.)
Nem jó, hogy úgy csörög a jelentés, mint egy bejövő SMS.
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.