- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
haxxika
senior tag
válasz
gamek!ller #38393 üzenetére
Az első ajánlatok azok elég furák voltak mint Vodafone 845 vagy X8, ezeket ismerem és ha cserélnék akkor minimum 1:1be megfelelő értékűre.
Azután volt aki 3g-t ajánlott de nem almázok és egy X10et is szerettek volna adni. Utóbbi jól hangzott csak a postai cserébe nem mentem bele.
Végül a Motorola Defy mellett maradtam. Mindig is ki akartam próbálni egy Strapafont, főleg hogy ez megfelel olyannak amit én szeretnék. -
gazfickó
tag
Jóreggelt mindenkinek!
Tegnap beszëlgettem egy ismerössömmel,és mikor kitértünk a mobilokra kiköhögte,hogy az x8 és a wave között vacillál. Az x8-az angry birds miatt érdekli -.-" , de a wavet meg szebbnek,jobbnak tartja,de még így sem döntötte el a dolgot. Szerintetek is jobban járna a wavvel nem? Meggyõzhetem a srácot. Amugy ez lenne a 3. wave amit az ismeröseim azután vennének hogy nálam nyomkodták meg elöször -
haxxika
senior tag
A hiba nálam volt, nem a jó CSC-t jelöltem ki (ki gondolta volna...)
Azt jelöltem ki amit a fw mappája tartalmazott és nem azt amit külön töltöttem.A lényeg, hogy mostmár a wave beszélni magyar
-
haxxika
senior tag
GYŐZELEM!
Viszont a telefon nem beszélni magyar pedig magyar CSC-t raktam fel.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Garsza #38380 üzenetére
NTFS-re ne formázz, mert egy naplózó fájlrendszer(állandóan naplót ír a fájlmódosításokról) és a sok írás/olvasás miatt nem tesz jót a flash alapú memóriáknak, mint pl. a memkari is.
ui.: remélem ebben már nincsen semmilyen hiba/hülyeség/stb., különben egy életre felhagyok a kommentezéssel...
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz
gamek!ller #38378 üzenetére
ha leformázom tehetem NTFS re a telefon felismeri? vagy Fat32 kell
-
Garsza
veterán
Heló olyan ügyben szeretnék segítséget kérni hogy. Felraktam a Sygic navit a telefonomra. A memória kártyára telepíterttem és rettentően lassan megy (akad). Leszedtem felraktam a telefon memóriájára ott meg jól megy. Mi lehet az ok? A fiver az amit a kies -el ráraktam legfrisseb memkari meg Kngstone 8GB Class4 es kártya. Amúgy ha háttértárban másolok a kártyára vagy a kártyáról nem megy még 1MB tal se. Gondolom az lassú egy class4 kártyátol.
-
haxxika
senior tag
válasz
gamek!ller #38364 üzenetére
Nem fog
Ugye ilyenkor mindenemnek vége ami a telómemóriában volt? Gondolok ilyenekre mint névjegyzék, stb.
-
TomWexX
addikt
válasz
haxxika #38361 üzenetére
Firmware frissítés Multiloaderrel
Itt le van írva szépen minden, driver ha jól emlékszem kell hozzá. (vagy nem tudom)
(#38363): Rendben, akkor hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz
TomWexX #38359 üzenetére
Nem is mondtam, hogy izgalmas lesz, bár időjárásról izgi videnyót itt MO-n elég nehéz. Na persze nem lehetetlen, meg indulni se akarok ilyen videjós pályázaton, de így elsőre nem rosz azért sztem. Majd legközelebb jobban igyekszem.
Még jóformán fönn sincs a videó, meleg ropogós, még friss, de már megvan az első lebacás
Köszönöm szépen
nem parasztos, csak így tetszik most. Amúgy tudok rendesen is írni ám[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz
leslieke #38355 üzenetére
Fürödtem és mellém volt rakva egy kis székre mert közben beszélgettem kihangosítva barátnőmmel. Ahogy hajat mostam és a kezemmel merítettem a vízből, nem a fejemre ment hanem a telefonra..
Rendesen beterítette. Semmi baja nem lett, ment tovább a hívás is meg minden.. Azért gyors megtöröltem, kiszedtem az aksit és kifújtam sűrített levegővel alaposan. Megy azóta is minden rajta..
Tudom, én vagyok a hülye csak gondoltam megosztom
-
GrooveHero
addikt
Tennap szar idő vót itt nálunk, lőttem is egy vidinyót róla, remélem tetszeni fog. Bocsi a hangért, de felelősséget nem vállalok érte, mivel nagy része nem az én hangom
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #38353 üzenetére
Mi történt?
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #38353 üzenetére
Szerintem búvárszivatyúnak nem lesz jó, azt egy okostelefon sem tudja. De ha sokat úsztatod, akkor telefonnak sem lesz jó sokáig!
Bár a droidos Defy-re lehet van búvárszivatyú alkalmazás.[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
Jelentem, a Wave jól bírja a vizet..
-
haxxika
senior tag
Nah, download modeban végre látja magát az egész, fw update segíthet csak gondolom multiloaderezni kéne...
-
haxxika
senior tag
válasz
ruszi_tomi #38347 üzenetére
Eddig 10x megtettem, semmi
Töltőről is próbáltam indítani, ott csak elkezd csillogni a háttér... -
haxxika
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem!
Az előbb teljesen megfagyott a telefonom mégpedig úgy, hogy ment egy időzítés közbe majd a wifit keresgettem. Ekkor fagyott meg, újraindítottam de egyszerűen a bada logo-n nem akar túllépni. Mi lehet rá az orvosság?
-
Paca2
senior tag
-
TomWexX
addikt
LOL!
Ha ilyeneket kérdezel, nem sokáig leszünk kedvesek...
1. Mielőtt kérdeznél, járj utána a dolgoknak egy androidos topicban, mert itt BADA op.rendszerről van szó. Szerintem seperc alatt megtalálnád a lehetőségeket (pl. Odin)
2. Ha ekkora OFF-ot írsz, akkor azt legalább tedd OFF-ba, mint én ezt a hozzászólásomat, mert ez nem ide tartozik... -
Bukoba
tag
Szia! Egy próbát megér. Többeknek úgy működött a kártya regisztráció, hogy először a telefonon lévő alkalmazásban regelték a kártyát, és utána már a KIES is elfogadta. Ezt én még nem próbáltam, de addig eljutottam, hogy a KIES kudarc után a telefonon simán beregelte a nem dombornyomott Visa Electron kártyámat, és tudtam vásárolni is.
-
mz8
csendes tag
Sziasztok, most vettem egy androidos telefont, nem tudjátok hogyan lehet frissíteni 2.1-ről?
-
ABal
őstag
Én is dombornyomott forintos kártyával szoktam vásárolni, de eddig gondom nem volt. Illetve, egyszer megszakadt a kapcsolat vásárlás közben, és a pénzt már levonták, de nem töltődött le az alkalmazás. Na akkor egy kicsit megugrott a vérnyomásom, de aztán a vásárlási történet menüben megtaláltam, és onnan simán le tudtam tölteni.
-
Piet
csendes tag
New PC Studio-t hasznalja valaki? A user manual szerint csatlakoztatas eseten a telon meg kellene jelennie az USB menuben egy "PC studio" opcionak azonban a telo nem kinal fel ilyet. Emiatt az NPS csak multimedias (MTP) kapcsolatkent latja a telot (zene, kep, video) de a telefonkonyv nem hasznalhato/elerheto az NPS-bol.
Nevjegyzeket (.vcf file-ok) akartam ratolteni a telora.
Samsung telokhoz nincs olyan program mint anno a SE-hoz az FMA volt? -
Varszegig
veterán
nem kéne hogy hitelkártya legyen, elég a dombor, de hát a samuappsot is translaterrel csinálták
a német storban vásároltam a wirecard-dal az se hitelkártya volt. Gondolom valamit elkúrtak, csak ezt hiába magyarázom olyannak, akinek ha írok a GYIK-t lefordítja magyarra (valahogy) és elküldi.
-
t-rac
senior tag
valaki nem tud megoldást a hitelkártyás store problémára? van egy dombornyomott eurós mastercardom meg egy dombornyomott forintos visám és egyiket sem tudom használni, hitelkártyát meg nem szeretnék csináltatni. nincs más megoldás?
-
Viktojka
tag
Ha készítek egy fényképet, majd feltöltöm FB-ra, az ismerőseim ha megnézik, az áll a kép alatt, hogy "mobileblog segítségével". Nem lehet valahogy beállítani a telefonban, hogy például azt írja, hogy "samsung segítségével"?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Fogash #38312 üzenetére
Bada tracker nekem is leszívta tegnapelőtt az akkut, hiába kapcsoltam ki a progit, szerintem a szenzor bekapcsolva maradt, 1 óra alatt majdnem 10% evett az akkuból.
Majd teló kikapcs, majd vissza, és utána nem ette tovább..
le is töröltem a p-ba. Geocahcelésre a Geocaching lite teljesen korrekt progi...[ Szerkesztve ]
-
Fogash
tag
válasz
leslieke #38266 üzenetére
Az enyém is késik, de már alapból elszámolok 3ig, mielőtt beleszólok.
Más: Bada trackert használ valaki? Két dolog tűnt fel benne hibaként (amúgy tök jópofa):
1.) tegnap trackelés közben Kautzky Armand kiabál a zsebemből, hogy a "hívott szám nem kapcsolható" Előveszem, nézem: felhívtam zsebből a **** számot. (smst írni még nem tudok zsebben). Kinyomtam, keresztet vetettem a trackre. Erre otthon nézem: a kmz fájlt megírta, a gpx-et nem. A távolságadat se jó. Odafelé 6,2km-t mért, visszafelé (ugyanazon az úton) 2,1-et (pedig a célt ugyanoda tette, mint a rajtot, tehát visszafelé is lenyomtuk mind a 6,2-t). Plusz reggelre leette üresre az akksit, repülő üzemmódban.
Összeomlott BadaTracker mellett bekapcsolva maradt a gps-vevő? Mosk kiöltem mindent feladatkezelőből és várok.
2.) fordítva forog az iránytű: ÉK felé haladva az iránytű jobbra-fel mutat, holott arra K van, nem É... Csak nekem tűnt fel?
-
ruskop
senior tag
A Samfirmware-n van fent két JL2-es firmware. Az egyik narancssárgával szedve és valami Pro elnevezése van, és még a mérete is kisebb. Az mire való? Valami Lite verzió vagy inkább valami kiegészítés a másik full JL2-höz? Ha igen akkor hogyan kell azt telepíteni?
-
Ferdzsoo
addikt
Kérdés: Anélkül nem tudom a Menüben az ikonokat az egyik oldalról másikra rakni hogy előtte lehúznám a "tálcára" majd átmennék a másik lapra ahova akarom rakni, és oda behúznám? Mert egyik lapról a másikra nem sikerül közvetlen áthúznom az ikonokat.
-
Con Troll
senior tag
Mit lehet tenni ama jelenség ellen, hogy ha sok fájlt azonos névvel, a név végén sorszámmal pakolok a telóra, akkor normálisan rendezze össze őket? Mert nekem több száz kép esetében így állította fel a sorrendet:
kép1
kép10
kép11
...
kép19
kép2
kép20, stb.
Ez azért elég zavaró. Átneveztem a kép1-et kép01-re, és a többit is, de nem tartom túl komfortosnak azt, hogy át kell nevezgetni az elemeket ahhoz, hogy normális sorba tudja rendezni őket a masina.[ Szerkesztve ]
-
karesz560802
tag
online szótár app[link]
-
kenand
veterán
iPhonera, Androidra vannak jó -kimondottan kis telefon képernyőre optimalizált- CBR/CBZ nézők (képregényekhez)
Badára nem tudtok?
Nem láttam a magyar storeban.... (a választék nem túl nagy sajnos, és drágább, mint az iTunes... ott 1 USD-ért remek app-ok vannak.)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ulefone Armor X31 Pro - vízálló, de elsüllyed
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...