Hirdetés
Aktív témák
-
ruskop
senior tag
Letöltöttem a Samfirmware oldalról az S8500XXJL2 FULL 1.2-es firmwaret, telepítettem és amikor elindult akkor derült ki, hogy nincs benne magyar nyelv. Ez hogy lehetséges? Vagy melyik most a legstabilabb 1.2-es firmware amiben magyar nyelv is van?
És mi a különbség az rsrc2 kiterjesztésű file-nél, hogy Low vagy Med?[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
Kezdem érteni. Tehát egyszerűen csak a CSC filet kicserélem erre és ennyi? Azt tudom, hogy a csc szokta tartalmazni a nyelveket.
Abban tudsz még segíteni, hogy a samfirmwaren két XXJL2 van fent. Egyik narancssárga valami PRO verzió. Melyiket érdemes letölteni?[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
SOS!!!
Frissítettem JL"/JL1-re a telót és minden szuper volt amikor is a Samsung Apps azt mondja, hogy frissíti magát. Aztán kidobott egy ablakot, hogy valamilyen belső hiba és annyi. Egy világoskék képernyő jön be minden hülye szöveggel és ha megnyomom a menü gombot akkor kiírja, hogy upload data to pc.
Na ilyenkor mi a teendő. A teló persze nem indul el. -
ruskop
senior tag
Azt ne mtudja valaki, hogy mekkora képet lehet a nevekhez hívóképnek beállítani? az biztos, hogy négyzet alakú de mekkorát képpontban?
-
ruskop
senior tag
Nem tud valaki olyan progit Bada-ra ami számolja a beszélgetés, sms, adat mennyiséget és mondjuk be lehet állítani egy havi limitet úgy, hogy megadjuk a kezdőnapot amihez képest nézzen mindent? (Androidra volt pl.: Call Meter, Phone Usage, Telicost )
-
ruskop
senior tag
Azt nem tudja valaki pontosan, hogy mennyit cseng halkan a csengőhang hívásnál? Én kb. olyan 2.3 - 2.4 másodpercet mértem.
-
ruskop
senior tag
Nem tud valaki olyan widgetet ami kis helyet foglal el és lehetőleg normálisan mutatja az aksi szintet? (1.2 verz)
-
ruskop
senior tag
Nem tudja valaki, hogy ha letöltök egy becsomagolt.rar kiterjesztésű játékot, annak a kiterjesztését mire kell átírni, hogy fel tudjam telepíteni? Ha belemászok a rarba akkor a játék szerkezete látható szóval tuti, hogy át kell nevezni.
-
ruskop
senior tag
Nem ismer valaki olyan progit a telóra vagy pc-re ami azt csinálja, hogy a telefonra Samsung Apps-ból telepített progikat, játékokat le lehet vele menteni a pc-re vagy a memóriakártyára olyan formában, hogy később onnan akár egy file kezelővel is simán vissza tudjam telepíteni?
-
ruskop
senior tag
válasz bokrosolajos #37417 üzenetére
Megkeresem köszönöm. Egyébként az mitől van, hogy a telefonon lévő samsung apps-on kevesebb progi érhető el mint a pc-n?
-
ruskop
senior tag
Rá kerestem de semmi.
-
ruskop
senior tag
Megvan a progi de csak az előre telepített Asphalt5 progit látja. Ez a progi a telefonra vagy a memókártyára telepített progikat kezeli?
-
ruskop
senior tag
válasz bokrosolajos #37426 üzenetére
Találtam jobbat. A Kiesben ugyebár le kell tölteni majd telepíteni. Megkerestem a user/xy/Samsung/kies/downloadsban a progikat és ott vannak szép sorjában.
-
ruskop
senior tag
Egy idióta kérdés:
Ha a S8500XEKC2 elnevezésű firmwaret a magyar csc-vel rakom fel akkor magyar nyelvű lesz a teló vagy nem? Csak mert ugyebár ha egy XX-es firmwaret letöltünk ami tartalmazza a magyart, de mégsincs benne magyar lehetőség ha nem megfelelő csc-vel teszem fel. -
ruskop
senior tag
Valaki ismer olyan widgetet ami a névjegyzékből kiválasztott embereket tudom vízszintesen scrollozni és ilyen speed dial alkalmazásként szerepelne. A Wave-ben van ilyen beépítve csak bazi nagy és ott függőleges. A nokiákon szokott ilyen lenni meg most láttam a youtuben valami My Buddies nevezetűt: [link]
Olyan 0:30-nál kezdődik. -
ruskop
senior tag
Azt nem tudja valaki véletlenül mitől van az, hogy hívnak engem és semmit nem csinál a telefon mert állítólag foglaltat jelez, holott csak ott heverészik az asztalomon. JL2 van fent. Nem lehet az, hogy amikor rá van dugva a számítógépre vagy pont a netről egy widget frissíti magát akkor letiltja a gsm dolgokat?
-
ruskop
senior tag
A Samfirmware-n van fent két JL2-es firmware. Az egyik narancssárgával szedve és valami Pro elnevezése van, és még a mérete is kisebb. Az mire való? Valami Lite verzió vagy inkább valami kiegészítés a másik full JL2-höz? Ha igen akkor hogyan kell azt telepíteni?
-
ruskop
senior tag
A beépített Email kezelő progiban hol lehet beállítani, hogy mondjuk 1 óránként kérje le az email-eket? Beállítottam egy Gmail fiókot de csak manuálisan kéri le. Vagy van valami más email kezelő progi ami a háttérben letudja kérni?
-
ruskop
senior tag
Ha a Kies-ben letöltök valamit az apps-ból azt nem tudja valaki, hogy a sajátgépre hova menti le? anno megtaláltam de most nem találom.
-
ruskop
senior tag
Nekem csak egy gondom van a wave-val. Már harmadik alkalommal fordul elő, hogy kapok egy sms-t a szolgáltatómtól, hogy Önnek 1 db nem fogadott hívása volt XY feladótól. Na a poén az, hogy még ki sem csörgött a telóm. Még ne mfogadott hívásom sincs. Persze aztán rákérdeztem a másik féltől, hogy mit "hallott" és már mondták, hogy "nem elérhető" vagy " foglalt" stb.
Esetleg nincs még valaki aki ilyen meglepetésekben szokott részesülni? Vagy lehet hogy újra kellene a firmwaret tennem? -
ruskop
senior tag
Üdv mindenkinek!
Én most tértem vissza a Bada világába az Android korszakból. Ahogy olvasgatom itt a 2.0 verzió megjelenésével való kétségeket egy valami beugrott nekem: Az androidnál a mindig egy-két hónappal előbb már kint voltak a firmwarek persze nem hivatalos név alatt de aztán kiderült ,hogy amikor kijött a hivatalos akkor semmivel sem tudott többet, sőtt instabilabb volt mint az addig megjelent bármelyik firmware. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy egy készülék op.rendszerének megjelenését sosem egy készülék megjelenéséhez kötik. Lásd például a Galaxy Ace-re még mindig nincs hivatalos 2.3.3 firmware de már van fent 2.3.4-es és 2.3.3-as, de ráadásul jöttek már ki olyan készülékeke a samsungnál ami már alapból 2.3.3.-as. Szóval szerintem ha már van fent 2.0-ás firm. azon a bizonyos oldalon akkor már csak azt kell megvárni amíg nem lesz magyar csc hozzá.
Egyébként meg kár aggódni, hogy mi mikor jelenik meg mert nem hiszem azt, hogy valaki öngyilkos lesz azért mert a szeptember október lett. Májusban mennyire aggódhatott akkor az ember mikor felröppent a hír, hogy lesz? Nem ezért vesz az ember telefont. -
ruskop
senior tag
válasz bokrosolajos #44989 üzenetére
Telitalálat! Ace-t használtam bár baromi sokféle androidos telóm volt. Viszont ami nekem a legnagyobb gondom volt velük, és lehet, hogy most egy picit viccesen hangzik: Nincs nekik fizikálisan hívásfelvevő és letevő gomb. Elhiszem, hogy érintőképernyős készülékek de szerintem akkor is elkel rajtuk ez a két gomb.
A számozással én csak azt akartam mondani, hogy pl. a Wave I-nél is látszik, hogy a 2.0 rendszer már létezik és elképzelhető, hogy előbb fent lesz egy normális használható 2.0-ás firm mint ahogy majd a Kies vagy bárki más beharangozná a hírekben.
Az Ace-nél pl. ez volt, hogy még most is várnak a 2.3.3.-as hivatalos frissítésre miközben a samfirmwaren ott vannak a 2.3.3.-ak és tökéletesen bug nélkül működnek. Ja és általában azok közül lesz valamelyik a hivatalos is.Szóval az, hogy mikor jelenik meg hivatalosan az baromira nem érdekel engem személyesen mert úgy is előbb felkerülnek majd ugyanolyan jó firmwarek a netre.
-
ruskop
senior tag
-
ruskop
senior tag
Kiváncsiságból feltettem a 2.0-át. Ha elkészül véglegesen magyar nyelven akkor tuti op. rendszer lesz. Nekem tutkón bejött. Bár egyenlőre inkább még maradok az 1.2-nél.
-
ruskop
senior tag
Memóriakártyánál mobiltelefon esetében tökmindegy, hogy Class hányas. A mobiltelefon nem olyan multimédiás eszköz ami folyamatosan a memóriakártyát használná. Egy fényképezőnél vagy videókameránál ott már számít mivel folyamatos olvasás és írás van. Eddig nekem egy Class 4-es Kingstonom volt 4Gb-ás most egy class 10-esem van ugyancsak 4Gb-ás és ugyancsak kingston és semmi különbség. Én inkább a kártya gyártóját nézném meg mielőtt vásárolnék.
Tomajdon: Erre csak azt tudom mondani, hogy mindenki lesz@rja az apple iphone-jait itt Európában ezért az apple kénytelen volt egy ilyet bevetni, hogy valahogy eltüntesse a nyerő márkát és készülékeket a piacról. Stevenek elfogyott a pénze biztos.
[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
Új hír a Bada 2.0-ról:
[link]
Ezek szerint az év utolsó negyedében várható.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest