- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
Tévedtem. Megszoktam.
-
ZsoltxD
újonc
hy tudnál segiteni s5230 azt irja ki hogy upload data to pc mit tegyek??
privit létszi!

-
Mikeee89
senior tag
"A nevek közti keresést megkönnyítették egy bal oldalon lévő kis sávval, ha ezt fel vagy lehúzzuk, akkor kezdőbetű szerint kereshetünk kapcsolataink között."
na erre se jöttem volna rá h mi a szar az a két nyíl, kösz az infót.
-
baludanny
csendes tag
Sziasztok!
Mi most vettünk 1 hete ilyen telefont.Olvasgatom,hogy valakinek az aksi 1 hetet is kibír.Nekem az aksit idáig egyszer kellett tölteni.Asszonyét viszont szinte minden nap,pedig kevesebbet használja mint én.Feltöltöm,majd beledugom az usb kábelt még tölti ,majd 2 perc múlva kiírja aksi feltöltve,majd újból vissza rakom és megint ezt irja ki.Most csutkára feltöltöttük,kíváncsi vagyok meddig bírja.
-
mttssz
senior tag
Jó kis telefon ez, per pillanat ilyenem van. Az viszont egy kicsit valótlan, hogy 8 GB-ig lehet bővíteni. Nekem a 8 GB-s kártyától folyton elszállt, sajnos le kellett cserélnem. Megkérdeztem még pár ismerőst, nekik is ugyanez volt vele a baj. Sőt, volt akinek még a 4 GB-st sem szerette. Úgyhogy most kénytelen vagyok megelégedni egy 2 GB-s kártyával.
Szerk.: Jó kis írás.

-
Törpilla..:)
újonc
Sziasztook nagyoon gyors segitséég kelleenee....nem tudom használni a virtuális billentyűzeteem.....amiótaa kikapcsoltaam,,,,,és most használni se tudom mert kéri a pinkódom de nem tudom beirnii.....szóvaal lécciii bárki aki tud az segitseeen....elöre is köszönööm....
-
MR. Anderson
tag
nagyon jó telefon nekem is volt ilyen agyon megvoltam vele elégedve
mp4 formátumba minden filmet vitt és a hang se késett (nálam), ami még megfogott az az 1 hetes aksija volt, pedig mikor megvettem azt hittem gyorsan lefog merülni, de kellemeset csalódtam 
-
ftc
nagyúr
Én lassan oda jutok, hogy cserélem SE Xperia minire
sokszorn em hallom mit mond a másik azt egyre gyakoribb eset, hogy egyik percben 100% hálózat a következőben 0 -
Prohard22
csendes tag
meg oldottam!
-
Prohard22
csendes tag
hy tudnál segiteni s5230 azt irja ki hogy upload data to pc mit tegyek??
privit létszi!
-
Psytróger
tag
Lehet írták már, akkor bocs, nem olvastam végig a kommenteket...
De a naptárba is lehet hosszan írni... Az a pár karakteres rész csak a megnevezésre szolgál, de ha a jobb alsó sarokban az "adatok beállítása" opciót választod, találsz egy "Részletek" menüpontot - ide már 100 betű is elfér!
Egyébként jó az írás, grat! -
Silent77
veterán
http://www.samsung5230.fw.hu/
Hasznos programok, tölsd le a legújabb PC stuidót.
Ebbe a topikba gyorsabban kapsz választ a kérdésedre. -
Roli20
újonc
Hello mindenkinek!
NEm rég vettem egy samsung s5230at de nem ismeri fela számítógépem, hiába telepítem a pc-s programokat(ezeket kaptama csomagban a telhez), egysezrüen nem jön létre a kapcsolat...mit csináljak.
Segítségeteket előre is köszönöm
Sürgős lenne ugyhogy megadom e-mail címem:nagyroland89@freemail.hu -
Beerwolf
senior tag
Köszi a tesztet!
Nagyon jó kis telefon ár-érték arányban.
Megfontolandó a vétele. -
aram01
nagyúr
-
Duree
veterán
Remek írás köszönjük
Maga a teló kíváló ár-érték arányú.
Most az Auchanban 20 hónapra elhozható,akár elöleg befizetése nélkül is.
havi 2249 ft-ot kell fizeti,és a teló független -
Silent77
veterán
-
aram01
nagyúr
nekem az lg-be az a jó(lehet hogy mind ilyen) hogy rezeg ha jó vagy amúgy lehet hogy benyomnám a kijelzőt
-
Bling95
őstag
fater se tudta megszokni , 1 hét után eladta az f480-t, én mondjuk azonnal megszoktam a kezelést, érintős telóm nem volt , csak ipod touch-om van de nyomkodtam már pár telót is és egyikkel sem volt gond.
az üzenetírás ami talán rosszabb rajta , de ameiken a virtuális bill qwerty-s azon simán lehet irni is
-
littlelion21
addikt
-
Silent77
veterán
Ezzel én is így voltam 2 napig a telefon megvétele után, szokatlan volt nagyon, állandóan felakartam tolni (d600at használtam sokáig), meg furcsa volt az egész.
Úgy volt, hogy el is adom, azért is vettem, hogy eladjam...de 2 nap után teljesen megszoktam, és megszerettem. Most nem 1x előfordul, hogy a d600-nak nyomkodom a kijelzőjét.

Persze van aki nem tudja megszokni, unokatesóm is eladta az Omniát nem jött be neki, van ilyen is. -
littlelion21
addikt
Jó cikk lett, grat!

Bár én akkor sem vennék érintős telefont, ha fegyverrel kényszerítenének....
-
Bluegene
addikt
szép teló, tetszik
sajnos nokia 5000-rel nyomulok, de vezsek egy hasonlót ha lemegy az ára

[link]
40K ért lehet venni
ezüstben jobb

-
Silent77
veterán
Köszi, ezt sem tudtam.

-
komizoli90
csendes tag
-
Silent77
veterán
Igen, azt tudom, de nálad ezen a képen:

Nem elvan fordítva telefon?
-
komizoli90
csendes tag
-
komizoli90
csendes tag
-
Silent77
veterán
-
trassher
addikt
Nyugi, nekem is kajla fülem van.
Sennheiser CX300-on kívül nem sok minden marad meg benne 3 másodpercnél tovább. -
Silent77
veterán
-
FoxiestFox
félisten
Na ja... Mikor megvettem az 5800-t, arra számítottam, hogy ilyen 500-800k-s tempóval megy majd rá a cucc, de meglehetősen pozitív módon ez már képes a kártya sebességét kihasználni. Ötletem sincs, hogy a nem is olyan régi Nokiák miért nem képesek erre. N-gage-em volt, N93-am, N91 8GB-om, N81 8GB-om, HTC Universalom, és egyik sem volt képes normális sebességre a kártya felé. Elég gáz. Pláne hogy az N91 merevlemezes volt...
A bemutatott telefon nem rossz, sőt. A zárt oprendszeresek között egész jól megállja a helyét. A cikk is jó lett, részletes, grat.

-
.bableWes
őstag
-
aram01
nagyúr
jó kis teló csak gyenge a kamerája viszont külalak szempontjából jeles
-
Silent77
veterán
-
aero.
veterán
-
Silent77
veterán
-
aero.
veterán
-
plus44
veterán
Jó írás, grat. Én már nyomkodtam nekem az érzékenysége (vagyis pont annak a hiánya) miatt alapból bukós, de azért nem rossz.

-
Silent77
veterán
-
aero.
veterán
-
coyote55
őstag
Ezt a memkari-csere problémát nem igazán értem...
Az rendben van, hogy annak, aki teszteli a telefont, annak macerás (de miért is? amikor megkapja a telefont, az akksi nincs benne, tehát könnyű berakni a karit
, visszaadni is kivett akksival illik, tehát kivehető), de egy "egységsugarú júzer" egyszer belerakja a karit, és amíg "ki nem növi", használja.
Pláne, hogy a telefon átkapcsolható "Mass Storage" üzemre
-
aakosch
tag
Én a zene és a memórikártya helye miatt a KP500 mellett döntöttem. És azt kell mondjam, hogy nem sajnáltam egy percet sem.
-
Markoka1993
tag
Mostanában én is Samsung teló vételén gondolkozom

-
Silent77
veterán
-
ádyz
addikt
-
Pongini
csendes tag
Én a Beállításokban (alkalmazás beállításokban) be tudom állítani, hogy jobb vagy balkezes vagyok-e... illetve, hogy mely módban kívánom használni a telefont...
De egyébiránt tényleg jó kis írás, és én is ajánlom a telefont.
Nagyon elégedett vagyok vele, pedig amúgy nálam Nokia a preferált! 
-
Silent77
veterán
Ezt nem tudom miért írod, de sztem próbálj ki egyet.
5 éve csak samu telóm van, persze mellette voltak mások is, de mindig visszatértem. -
drizzt1666
tag
Ez a cikk megerősítette bennem a tényállást: Bármit csak Samsungot ne!

-
Silent77
veterán
-
aero.
veterán
-
zozoo83
tag
Szerintem meg nem baj hogy a csengőhangot átmásolja a belső membe, egyrészt kit zavar hogy ott van, van ott hely egy csengőhangnak bőven, plusz ha kiveszed a mem karit és hivnak akkor nem valami idióta csengőhangon kezd csörögni mint a többi telefon, mert tudja használni amit beálitottál a belső memből..
-
Duree
veterán
Remek kis írás.
Azt még megirhattad volna,hogy az akksi mennyit bír,normál használat mellett -
total90
támogató
Jó lett a teszt, de a telefon nekem nem tetszik. "Tapifón soha" fóbiám van

-
ittakary
nagyúr
azon nagyot nevettem hogy fiú létedre a kotont rajta akartad hagyni a telefonon... ráadásul érintőképernyős telefonon
amúgy nem rossz írás, grat -
Dr.Anonymus
addikt
jó cikk, minden területet lefed, grat!
a telefon hibái se olyan vészesek mint pár éve a samsung telefonoknál -
Silent77
veterán
-
ftc
nagyúr
Jo telefon ,de vannak számomra kellemetlen hibák....
PL: sms írás közben nem jelzi ki hányadik sms-nél járok csak a küldés előtt...
nem találtam lehetőséget csak a kimenő hivásidő nullázására....
az inteligens feloldással még bevolt kapcsolva hivogatta az utolso hivott embert.....Én 165euroert vettem függetlenül....nem bántam meg
-
mexicanraven
senior tag
Egész tetszetős készülék!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Silent77
veterán
Gratula a cikkhez!
Én már évek óta Samsung telókat használok, mindnek volt vmi hibája, de összességében elégedett vagyok velük.
Ha jól látom pannonos vagy, a JAVA telepítés menni fog.
A mozaikot, hol lehet beállítani, mert én még nem találkoztam vele.
-
Mr.Csizmás
titán
hmmm...asszem feloldottad az eddigi samu ellenességemet...mennyi volt a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ AKKU! ThinkPad X13 YOGA - 13.3" iPS érintős, i5-10310, 16 / 256SSD, WiFi6, TB3, uj.olv +SZLA GARi
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mp4 formátumba minden filmet vitt és a hang se késett (nálam), ami még megfogott az az 1 hetes aksija volt, pedig mikor megvettem azt hittem gyorsan lefog merülni, de kellemeset csalódtam 
sokszorn em hallom mit mond a másik azt egyre gyakoribb eset, hogy egyik percben 100% hálózat a következőben 0

, visszaadni is kivett akksival illik, tehát kivehető), de egy "egységsugarú júzer" egyszer belerakja a karit, és amíg "ki nem növi", használja.