Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A válasz az utolsó két hozzászólásodra: a cégünk kapott pár ilyen telefont kipróbálásra. Nekem nem volt muszáj kipróbálni, de már régóta szerettem volna egy ilyen készüléket. Venni. Ha már alkalom adódik, és amúgy is készülékcserét tervezek, akkor megragadtam azalkalmat, és kértem egyet magamnak. Töltő azért nem volt hozzá, mert ennek a konkrét példánynak a töltőjét az előző tesztelő elkeverte, három napra rá kaptam meg, mint a készüléket. A fekete pont nem ezért járt, hanem azért, mert marha nehéz hozzá töltőt találni. Öt Samsung telefon tulajt kérdeztem körbe a kollégák között, mire valakinek volt ilyen töltője. Közben letöltöttem a samsung töltős adatlapját, és azt kell mondjam, nem egyszerű a helyzet, ha az ember fia otthon felejti utazás előtt a töltőjét. Már nagyon régóta Nokia telefonom van, ezeknek kvázi sztenderd töltője van, elszoktam az ilyen töltővadászattól. Másrészt a telefon eleve úgy került hozzám, hogy "nem baj, ha nincs töltő, tölt az USB-ről is". Nem tette.
Az egész fekete pontos rendszerről, hiszen már felmerült korábban is: a telefonhoz nem objektíven álltam hozzá, hanem úgy, hogy eleve ilyet akartam, csak akkor már előtte ki is próbálom. Ebben a kezdő helyzetben ért az első pofon, majd a második, harmadik, és szép sorban. De ezt pontosan leírtam az írásban. Ahogyan azt is, hogy mindezek ellenére lenyűgözött a készülék, csak egyszerűen számomra túl sok kompromisszumot jelentene a használata, túlságosan magas áron. Ha a 110e forintos ár helyett 70e-t mutatna az árcimke, valószínűleg ki is egyeznék ezekben a kompromisszumokban. Így nekem ez ennyiért nem éri meg. Az egész cikk címe az is lehetett volna, hogy 'hogyan nem lett Omniám'. Így talán egyértelműbb lett volna a pontozás rendszere.
Nem azárt írtam, amit írtam, hogy bárki kedvét elvegyem a készüléktől. Azt dokumentáltam, hogy az én kedvem hogyan ment el tőle. Mindeközben próbáltam kiemelni, hogy ettől ez még egy fantasztikus telefon, csak én nem azt találtam meg benne, amit vártam. Még akkor sem, ha az én elvárásaim voltak túlzóak.
hcl: Az akku nemcsak nagyon gyorsan merül de nagyon lassan is tölt. Ismét csak a Nokia E51-et tudom felhozni, mert ezt használom nap mint nap, de az egy-másfél óra alatt akár maxra tölti magát, és ezért cserébe BT, WiFi és 3G nélkül 4-5 napig, azokkal 2-3 napig áll készenlétben. Ez sem sok, ráadásul adott a lehetőség, hogy az autóban is rátöltsek bármilyen készülékre, de a két nap nálam egyfajta lélektani határ. A PDA-val is az a legnagyobb problémám, hogy gyorsan merül, de az legalább viszonylag gyorsan fel is tölti magát.
p
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Samsung Omnia dobozán az áll, hogy valódi ’mindent egyben’ telefon. Valóban az.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest