Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jodanovich
senior tag
nvidia optimus állítgatással tisztában van valaki?
-
BlackSoft
addikt
TN-t jobban szeretem, csak megjegyzem, viszont egy laptopon nyugodtan lehet IPS, mert nem fogok csinálni semmit, amihez nem lenne elég az is. Már 1080p is kicsi, laptopon még elvagyok vele, mert csak netre kell, de asztalin iagzából jöhetne egy 4K is, ha nem lenne ennyi az ára.
-
cattus
addikt
Ékég szűknek tűnik az 1 GB-os HDD.
Gondolom inkább 1 TB akart a lenni. -
Tikakukac
titán
-
BlackSoft
addikt
Én nem érzem, hogy laptopnál nagy lenne a FHD, nekem a macbook pro-n zavar az 1440x900-as felbontás, mert túl nagynak érzem, és nem fér el normálisan minden bizonyos esetekben.
Asztali gépet tekintve kicsinek tartom a FHD-t, és sokkal jobb az 2560x1440 csak annak vannak technikai hátrányai egyelőre. -
Tikakukac
titán
Aminek a 85%-a lenne kb. a profit. Nem véletlenül dugják a TN panelt, így lehet sokat kasszírozni a "prémium" paneleken.
BlackSoft: Kénytelen vagyok néha külső monitor nélkül használni a nagyobb laposom, 1920x1200 azért nem egy kellemes felbontás 15"-on hosszútávon. Jól jön szerkesztésnél, de natívban azért egész nap ezt nézni necces. Pedig az amúgy is jó szememre még van lőve szemüveg is, szóval sas vagyok. Elég oda az eggyel kisebb panel, egy nagyon jó TN-ből, vagy alap IPS-ből. FHD IPS-ek meg azért annyira még nem olcsóak.
-
BlackSoft
addikt
...1366x768-as TN+film...
De kérem, ez egy laptop. Nem lehetett 1080p IPS-t beletenni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- Milyen routert?
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Gondolom inkább 1 TB akart a lenni.