Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg
üzenetére
Ami eddig nekem szemet szúrt az a más fajta betűtípus, illetve olyan, mintha minden félkövér lenne.
Az összes menüben, qwerty-nél, mindenhol sokkal vastagabbak a betűk, mint voltak.
Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy csak egy másik fw oldaná meg? -
llll
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
hát...köszi, de sajna te sem nyugtattál meg teljesen
és csak a teljesség kedvéért itt egy friss meleg kültéri is:
[link]
hopsz, Myair megelőzött
(izé...a hang elveszett vhol a videa berkeiben) -
muveszur
addikt
válasz
bigmasterg
üzenetére
Szia!
Innnen letöltheted: [link]
A csomagért köszönet Quasi kolégának! -
tariattila
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
először furcsáltam, hogy nincs EQ...
mára már rájöttem, hogy a klasszikus beállítással kb olyan tónusban szól mint amikor az 5800-án beállítottam magamnak az ideálisat (basszus kicsit lehúzva a közép kicsit, a magasak jobban fel...) szóval teljesen korrekt a hangja...leszámítva a kis alapzajt...ami ugye az 5800-án zéró (dinamikus, mozgalmas részeknél itt sem hallani természetesen
)tényleg...ha már mp3...szerintetek mi az űber kategória hangminőségre ezen a fronton ipod vagy sony...esetleg más? (nekem eddig az 5800 a legjobb mivel nincs összehasonlítási alapom...az E52 és N97 is azért jobb zenei fronton a HD-nál
) -
tzatzikiii
tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Nekem egy NW-A808-as, regi Sony lejatszom van, azzal nem lehet egy lapon emliteni az i8910-emet. De hat nem is ezert vettem...
Szoval ennyi kompromisszum meg belefer.
EQ-s programnak meg ott van a PowerMP3. -
tariattila
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
zene minôségben vagy funkcionálisan???
ha az alapzajt és az EQ-t megoldották volna akkor minden téren etalon teló lenne...
ezt a szintet szerintem egy jobbfajta android is tudja...bár megesküdni nem mernék... -
tzatzikiii
tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Szerintem az egyetlen komoly elony, ami az Apple javara irhato, az a multitouch, de ugyebar az is eljut a Symbianos berkekbe a ^3-mal.

En mindenkeppen Nokiat akartam most venni (symbian miatt), de egesz veletlenul raakadtam mobilarenan 3 hete az i8910 tesztjere, es onnantol kezdve egyertelmuve valt szamomra, hogy ez a telefon szamomra totalisan kompromisszum nelkuli.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
Szerintem maga az O.S. a legnagyobb hátránya, ami visszafogja sebességet és kezelhetőséget...
Ha az alma rendszere nem lenne leegyszerűsítve és korlátozva, akkor az sem szaladna úgy.
Illetve ha a Symbiant elkezdenék hasonlóan leegyszerűsíteni, akkor ez is elkezd száguldozni.
Egyébként akinek ez a sebesség nem fele meg az vegyen almát.
O.S. a legnagyobb hátránya
szerintem az előnye.
tzatzikiiieleg fura azzal az omlesztett rendszerrel,
Nálunk a VMenu vagy mi tud olyan káoszt csinálni.
Görög saláta? -
tzatzikiii
tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
En ugy vagyok vele, hogy lehet, hogy az Apple OS egy nagyon jol osszerakott rendszer, extra felhasznalobarat, es kenyelmes, de ez minden, amit tud. Persze van olyan felhasznaloi reteg, akiknek ez boven eleg, es igy kerek a vilag. Engem viszont elkepesztoen idegesit, hogy emellett a rendszer zart, a menu maga eleg fura azzal az omlesztett rendszerrel, raadasul az Apple marketingpolitikaja botranyos. Szoval nalam mindig is a Symbian volt a nyero (bar jokat hallok az Androidrol is), en nagyon szeretem.

-
galusz72
tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Gratulálok! Használd egészséggel minnél tovább! Jó a romod. Legjobb az akuideje és szép képeket csinálhatsz vele ha odafigyelsz néhány dologra.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
)
Szoval ennyi kompromisszum meg belefer.