- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Változások a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
@ TokLac: Igen-igen, akkor egyrol beszelunk.
en altalaban nem szeretem, ha egy szolgaltato szoftvert gyart (ld. itthon a voda regi sajat rendszereit, amit egy idoben minden vodas keszulekre raeroszakoltak, vagy a tremobil sajat temajat, ami undorito rozsaszinne varazsolta a telefonomat - igaz, az legalabb kikapcsolhato volt, ellentetben az emlitett voda rendszerrel), de az Orange ezt most nagyon eltatalta.
@Peti567: nekem csak akkor szinkronizal, ha van aktiv kapcsolatom, de magatol nem hozza letre ill. szakitja meg a kapcsolatot, legyen az net vagy wlan.
Probaltam most az emoze-t, mint push klienst, a 2.02-es verzio megy a mi telefonunkon is, de azzal meg az a bajom, hogy ha a wlan az elso a netkapcsolat prioritasi listajaban, akkor nem csatlakozik fel automatice, ill. ha nincs wlan a kozelben, nem tolt le levelet. Ha a mobilnet az elsoszamu netkapcsolatom, akkor remekul mukodik, de az meg mas, internetet hasznalo alkalmazasok eseten jelent szamomra gondot, mert elso korben jobb szeretem a wlant hasznalni (ki nem?). Tudtok valami jo kis push klienst?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest