Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
Ez a voda balf.szsága!
Anno a SE "korszakomban" volt,hogy unokatesóm küldött nekem mms-t(vodáról pannonra),és folyamatosan érkezett a telómra az az egy darab mms. Hívtam a 1220-at,és azt mondták,hogy a voda hálózatból jön újra és újra az mms. Utána beszéltem a vodával is,ahol elismerték a hibát,és elnézést kértek a kellemetlenségért. -
Zsombe
senior tag
Nem tudom, hogy a Westendben melyik Samsung boltokban jártál. Én szintén ma voltam a "nyugatvégben" lévő Samsung Mobile-ban és ott képben voltak a hivatalos 2.1-es FW frissítéssel kapcsolatban, elmondásuk szerint 2-3 hét múlva jön (egyébként ezt pont pár hsz-szel ezelőtt írtam....).
Holnap lesz 2 hete, hogy újonnan, függetlenül vettem meg a Spicat, de én már akkor sem kaptam hozzá iGO-t. Bár annyira nem is hiányzik.
-
Jabby
őstag
Net csak azért szükséges, hogy -ahogy említetted is- azonnal értesülj az érkező emailkről, frissüljön pl. az időjárás előrejelzés, tudj app-eket telepíteni, ha Google Maps-t használsz, tudj térképet letölteni és hasonlók. De ha állandóan neten vagy akkor az akksi se bír ki még 1 napot se, ezért nem hiszem, hogy nagyon sokan lógnak vele egész nap neten.
Ha meg tudod oldani, hogy naponta 1-2 alkalommal kapcsolódj vezetéknélküli hálózatra, pl. WiFi-re, akkor nyugodtan választhatod a Spicat, ki tudod használni az előnyeit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia