Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
duffbeer #20722 üzenetére
A Barcode Scanner míg elindul = Quickmark indul + nyomok egy scant.
Maga a leolvasás, sokkal gyorsabb qiuckmarknál, és utána mind2nél meg kell nyomni, hogy mi legyen vele.Egyébként tök mind1, mindenki azt használ amit akar písz
Szerk:
Skynet258: Én szoktam mindenféle szöveget, meg telszámot is, gyorsabb bescannelni, mint begépelni. Spec. ma 2 számot is küldtem, meg egy linket. Ha meg valamilyen esemény van (húsvét, karácsony, szülinap), akkor is egyszerűbb bescannelni (a vicces szöveget / ötletes sztorit), mint benyomogatni. -
Skynet258
veterán
válasz
duffbeer #20722 üzenetére
Dehogy kell, írtam is a blogon, hogy van olyan opció, hogy automatán odaugorjon...
Egyébként nem tudom, te mit állítgatsz, hogy mit olvasson be, mert én általában QR kódot lövök vele, és nem piszkálok semmit. De most kipróbáltam egy cigisdoboz vonalkódjával, és ott sem kellett semmit állítani.
Nem meggyőzni akarlak természetesen, csak szerintem nem megfelelően használod.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest