Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
Snoop27
üzenetére
Samsung Note8-ról váltottam a nyáron. Ősszel szerettem volna iPhone 14pro-t venni, de a Samsung kuponozással 270k-ért meg tudtam venni a Fold3-at. Gondoltam kipróbálom, majd ősszel eladom és veszek i14pro-t. Nehezen indult a kapcsolatunk, mert nagyon furcsa volt a Note8 után. Nem lehet normálisan zsebbe rakni, vastag, nagy... szóval igazán kompormisszumos telefon. Utána teltek a hetek, megszoktam, hogy a kezemben viszem, tokban!!, és feltűnt, hogy milyen sokat használom kinyitva. És itt a lényeg, hogy kinyitva viszont.. áhhhh minden mást überel. Szóval a kinyitva való olvasás, filmnézés, tartalomfogyasztás, munka, email, netezés sokkal-sokkal többet ad mint amennyi kompromisszumot kíván a mérete miatt.
Annyira megszerettem, hogy eszem ágába sincs eladni. Pedig már lemondtam az android vonalról, de a Fold3 miatt maradok. De kell neki egy kis időt hagyni, és nagyon megszereted majd.Nálam az üzemidő teljesen rendben van. Csak 85%-ig töltöm, nyüstölöm is rendesen, de simán kibír egy napot.
Illetve a kamera is teljesen rendben van. Kevesebb fénynél biztosan van jobb kamerás telefon, de normál körülmények között nálam ez is csúcs.
Amúgy ebben a vaktesztben a Fold3, S21Ultra és az iPhone 12 Pro Max kamera összehasonlítás szerepel. Gyakorlatilag a Fold3, S21Ultra fej fej mellett első..
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest