Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ribarszki

őstag

válasz Snoop27 #1432 üzenetére

Samsung Note8-ról váltottam a nyáron. Ősszel szerettem volna iPhone 14pro-t venni, de a Samsung kuponozással 270k-ért meg tudtam venni a Fold3-at. Gondoltam kipróbálom, majd ősszel eladom és veszek i14pro-t. Nehezen indult a kapcsolatunk, mert nagyon furcsa volt a Note8 után. Nem lehet normálisan zsebbe rakni, vastag, nagy... szóval igazán kompormisszumos telefon. Utána teltek a hetek, megszoktam, hogy a kezemben viszem, tokban!!, és feltűnt, hogy milyen sokat használom kinyitva. És itt a lényeg, hogy kinyitva viszont.. áhhhh minden mást überel. Szóval a kinyitva való olvasás, filmnézés, tartalomfogyasztás, munka, email, netezés sokkal-sokkal többet ad mint amennyi kompromisszumot kíván a mérete miatt.
    Annyira megszerettem, hogy eszem ágába sincs eladni. Pedig már lemondtam az android vonalról, de a Fold3 miatt maradok. De kell neki egy kis időt hagyni, és nagyon megszereted majd.

Nálam az üzemidő teljesen rendben van. Csak 85%-ig töltöm, nyüstölöm is rendesen, de simán kibír egy napot.

Illetve a kamera is teljesen rendben van. Kevesebb fénynél biztosan van jobb kamerás telefon, de normál körülmények között nálam ez is csúcs.
    Amúgy ebben a vaktesztben a Fold3, S21Ultra és az iPhone 12 Pro Max kamera összehasonlítás szerepel. Gyakorlatilag a Fold3, S21Ultra fej fej mellett első..

Új hozzászólás Aktív témák