Hirdetés
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
csaba1203
üzenetére
nem azért nem. csak tesztelem. de jah 10napot energiatakarékosban megy, bt on lépés számlálo is megy és üzi és hivást is kijelez, persze igy kb nem okos ora hanem inkább okoskarkötö
azok tudják ezt.
de kikel probálni mármint leakarom tesztelni mindegyik modott, ugy igazán , ha erre rászánok 10napot hgoy addig energiatakarékosban megy csak hát oké nem bánom.
pont emiatt is érdekelne, hogy csak ora modban nem leeht face-t változtatni, persze azért 30napot nem tolnám avval végig mert ugy kb csak only ora de teszem azt néha jol jön a több akksi idö és elég csak ora modban használni csak ugye elégé kevés szerintem a csak ora face-e ha változtatni nem lehet rajta értem ez alalt hogy semmi szám csak a 2 mutato van fent olyan nagyon minimalista nah
digitális szerintem jobb lenne. nah mindegy nem spamelek tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch SE 2022 2Gen.44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4585
- Huawei Watch 5 42mm Rozsdamentes acél Sand Gold
- Apple Watch SE 2022 2Gen. Cellular/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4600/
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok black
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
azok tudják ezt.
digitális szerintem jobb lenne. nah mindegy nem spamelek tovább.