Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
válasz
kdennis #3123 üzenetére
Igen, komolyan kifizettem 42e Ft-ot egy új keretért kijelzővel együtt. Most, hogy ez sok, vagy kevés az egyéni megítélés kérdése, nekem nem volt az. (Inkább akkor maradjon úgy ahogy van) nálam ez nem volt opció.
Viszont! Gyanítom, hogy nagyon félreértelmezted a korábbi hozzászólásaimat.
- Nem én kapartam le, a nem matricát, hanem önszántából jött le a festék, valószínű azért amit szintén korábban írtam. Kapargatással csak tovább lehetett szedni.
- Nem küldtek el a szervizesek a francba, éppen hogy majdnem fordítva történt, és újra megjegyzem, nem én kapartam le. A szervizben nem is említettem, hogy majd megcsinálom én magam, de joggal elvárható lenne, hogy pl. egy gyártási hibás alkatrészből felépített eszközt szó nélkül javítsanak, vagy cseréljenek.
- Ezt is írtam korábban, most van tartalékban egy + fémkeretem lünettával és egy + kijelzőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest