Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rstwingo

tag

válasz hyperst74 #2554 üzenetére

lehet kételkedni, mert a nagy igazság "messziről jött ember azt mond amit csak akar"

Én tudom hogy igazat írtam és csak tájékoztatásul írtam, mindegy kihiszi el,ki nem, nekem oly mindegy
    vasárnap hajnali 4-kor vettem le a töltőről és vagyok 93%-n

mint írtam mindent amit csak lehet kikapcsoltam, keret és 2 x kopp ébresztés van csak bekapcsolva
    amelyik alkalmazást engedte letöröltem, csak telefon és sms figyelmeztetés van rajta többi nem kell
    gyári számlap digitális neon zöld kijelzéssel csak aksi ,idő és nap mutatással
    minden alkalmazást beállítottam és megvontam az érzékelőktől az engedélyt és ami nekem nem kell
    és így simán jól fogyaszt

Mint írtam nekem csakis és kifejezettem a figyelmeztetés része kellet, többi dolog számomra felesleges ficsőr (számomra ismétlem)

és még mielőtt valaki "zsebembe nyúlkálna" 50 éves vagyok, megdolgoztam érte és megtehetem

ja és még valami, a telefonon látott üzemidő teljesen rossz és rosszul mutat, számol
    én nem használok semmilyen alkalmazást, mégis minden alkalmazást mutat,hogy mennyit használtam
    bárki szavának jobban hiszek,mint a telefonnak
    mikor rajta keresztül beszélek azt nem is számolta még egyszer se nekem, szóval lehet azt nézegetni

• PeteePeti

őstag

válasz hyperst74 #2554 üzenetére

Hát nekem is ki van kapcsolva minden, kivéve a 10 percenkénti pulzusmérés. Csak bluetooth van értesítésekkel, se GPS, se NFC, se WiFi. Valamint egy egyszerű analóg óraszámlap fekete háttérrel. Fényerő automatán, napközben 5-6-os színtre állítva, este 1-re visszavéve. AOD kikapcsolva. Ébresztés kerettel vagy mozdulattal. Rendszer OneUI.
    És ennyi az annyi:

Szerintem ő minden este kikapcsolja és úgy lehet nyújtani az egy feltöltéses használati időt max 6-7 napra esetleg. 10 napot túlzásnak érzek azért. :Y Vagy a pulzusmérés teljes tiltása olyan sokat hozhat a konyhára ezekszerint?

Új hozzászólás Aktív témák