Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz
supercharley #1716 üzenetére
Korábban valaki írta, hogy 22 hóra hozta ki, nekem pont lenne hosszabbítható előfizum, azzal szerettem volna, online el is jutottam oda, hogy 22x 4490 Ft, de megrendelni már csak egy összegben engedi. Bezzeg más okos óráknál működik az online kedvezmény is, ennél pont nem. T-kom chat-en megerősítette közben az ügyintéző, hogy csak üzletben működik a dolog. Már rendeltem volna, de most ez az üzletbe mászkálás elvette a kedvem, 50km a legközelebbi Telekom üzlet. (Partner üzlet nem jó állítólag)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Új Zeblaze Stratos 4 okosóra eladó
- Új Blitzwolf Voyager 1 okosóra (BW-Voyager 1) eladó
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest