- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cybermano06
csendes tag
(S)(S)Sziasztok! Médiában vettem még az ősszel egy 46 mm watch. Decemberben észrevettem, hogy a kijelző közepe környékén kikapcsolt állapotban, amikor fekete a lap akkor egy szabályos pici négyzet nem teljesen fekete. Olyan mintha folt lenne. Ezt követően visszavittem MM-be. Ők továbbítják szervízbe.
1. Alkalom: 2 hét (ünnepek) SMS, hogy kész van, megyek érte, mondják kijelző és és hátlap csere. Ez van a papíron. Otthon szemügyre veszem, a folt valami ugyanott van.
Vissza a MM másnap panasz leírva, újra szervíz.
2. Alkalom: panasz hibás, de azért szoftverfrissítés... Munkalapon az áll ez egy szenzor és nem zavaró...Pliiiz: Nektek is van ilyen ez tényleg egy szenzor????Hozzáteszem bekapcsolva semmilyen színnél nem látszik, kikapcsolva is csak erősebb megvilágításban.(/S)(/S)Sorry... vissza
olvastam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest