Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
sok esetben teljesen fölösleges méregetni minden ilyen dolgot, sok embernél beindíthat egy káros visszacsatolási folyamatot még akkor is ha amúgy semmi gondja sincs az embernek csak a) rossz mérés b) rosszabb időszakja/napja van az embernek..
én nem mértem még pl sose vérnyomást az órával, se ECG-t... utóbbi pár hónapban többször altattak, ahhoz kellett, vérnyomást meg amúgyis szoktam rendszertelen időközönként. Azzal legalább nincs semmi. Ja meg ez az alvásmonitorozás.. hasonló kör. (főleg ahogy mérik deep sleep-et a samu órái)Mozgásmonitorozás hasonló, én nagyon hiányolom azt hogy átlagot nézzen az ember, ne pedig minden egyes nap meglegyen a lépés/aktivitás.. (pl van aki lefekvés előtt még fut egyet hogy beteljen a kör ami alvás tekintetében meg rosszabb) Pl vezettem egész nap utazás miatt, nem lehet ki a kör.. De amúgy meg sportolok szóval a mozgás megvan - nem vagyunk robotok.. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat.
Volt egy jó cikk erről, ott a javaslat az volt hogy kérdezzük meg önmagunkat őszintén reggel: pihentető volt az alvás? Ha igen akkor kb rendben volt a dolog, ügyvezetőm horkolt ezerrel és érezte is hogy nem piheni ki magát, nem horkolásfigyelővel jött rá erre.
[ Szerkesztve ]
-
-
ctibor
senior tag
válasz Szpisti #1378 üzenetére
Nekem éjszaka mindig "Alvásidő mód"-ban van az óra... Nem tudom segít-e...
Szerintem inkább ront. Ugyanis olyankor monitorozza az alvásodat az óra. Az pedig energiát fogyaszt... Persze tudom: más fogyasztókat meg lekapcsol, pl. értesítések. Nem tudom, merre billen a mérleg...
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Tin
veterán
válasz Szpisti #6269 üzenetére
Mindenki magából indul ki, de nem mindenki ugyanolyan. Az átlagember nem keresgél semmit, csak megveszi az órát, kiveszi a dobozból, és használni akarja. Na most itt rögtön azzal szembesül, hogy az akkuidő nem annyira fényes. Nem túl jó PR.
Nem fontos a 16-18 nap, hiszen nyilván fontosabb a használhatóság, de azért egész más lenne a helyzet, ha 1-2 nap helyett 3-4-et bírna, és elég lenne heti 2x tölteni, nem minden egyes nap.
#6271 kchris78: én megmondom őszintén, meglepődtem, hogy ennyire szar az akkuidő. A tesztekben olvastam, mondom oké, de mégiscsak 2022 van, de hogy tényleg ez a helyzet, az kicsit elszomorító, főleg a versenytársak (kiv. Apple) és az előző szériák tekintetében. A 46-os túl nagy lett volna (nőnek lett), de még a 44-es is. Főleg, hogy hiába a nagyobb akku, ha mindkettőt naponta kell tölteni, mert hiába bír ki a nagyobb 2 napot "éppen", az is szétgyilkolja az akkut, ha 2 naponta 3-ról töltöd 100%-ra.
-
krisz12071
aktív tag
-
PeteePeti
őstag
válasz Szpisti #8517 üzenetére
Ezt most úgy linkelted ide, mintha itt bárkinek is újat mondtál volna ezzel!
Amúgy meg annyira nem drága most! Én nekem a bluetooth pro nagyjából 65-be fog fájni! Kuponokkal és készülékbeszámítással 136 ezerre le tudtam vinni árat! Beszámítandó Watch 4 44mm bluetooth ajánlat 53 ezer, ami annyi is lesz, mert makulátlan (használt piacon se menne el többért, főleg, hogy nagyjából 65-ért vettem azt is hónapokkal ezelőtt)! Buds Live is talán elmegy 20 körül! Szal 136-53-20=63 a vége! Így azért már nem is annyira rossz ár érte![ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
storm3
senior tag
válasz Szpisti #9420 üzenetére
Köszönöm a linkeket a fórumtárs nevében is,nekem is hasznos.
Ha felteszem ezt az apk-t ezzel a bugjaeger-rel,az óra ugyanúgy fog frissíteni(és a garim nem ugrik elvileg,ha jól értem az angol leírást),mintha 'full' gyári lenne?“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Tin
veterán
válasz Szpisti #10481 üzenetére
Köszönöm, akkor majd be merem frissíteni.
Valakik írták, hogy lemerülve érkezett az óra. Az enyém nem, az imént vettem át, a doboz alapján 2022.10.27-i gyártású, és a töltőre rakva 68%-ról indult a töltés. Tehát ez korrekten 70%-ra volt töltve, ahogy indulóban lennie kellene.
Megjegyzem év elején a feleségem 40mm-ese is taccsra merülve érkezett kb április mások felében, az januári gyártású volt. És használja azóta, nincs vele baja.
Amúgy nincs kis csuklóm, a 44mm-es méretre nem is mutat nagynak a kezemen, de aki ezt a szíjat kitalálta, hogy eláll, nem is értem, miért...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest