Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz tobias88888 #12975 üzenetére
Szia! Ha a céleszköz egy Xiaomi, miért Huaweijel próbálod párositani?
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz vodrosjozsi #13107 üzenetére
Igen a GW6C óralapja, tutorial a Youtube-on van hozzá, hogy hogyan kell felrakni és honnan.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz redingitell #13257 üzenetére
Kár hogy ilyen gyengusz.
-
Black_Raven
veterán
válasz Black_Raven #13260 üzenetére
Frissités előtt..
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
Nekem nincs is Kamera app, pedig az jó lenne. Az óralapok nekem még mindig a régi formátumban vannak a Wear appban, érdekes..
-
Black_Raven
veterán
Az órára .apk-ból fel lehetne telepiteni ezt a Cameracontroller appot? Mondjuk Bugjaegerrel vagy mással.? Tudja valaki esetleg? S series kizárva, a54em van.🙂
-
Black_Raven
veterán
válasz vodrosjozsi #13482 üzenetére
APKmirror-ról letöltöttem az .apk-t, de a Bugjaeger nem tudta feltelepiteni sajnos.
-
Black_Raven
veterán
Az már tisztán látszik hogy a Google Play Stolgáltatások ugyanúgy zabálja az akksit mint a Watch 6 szériánál. De ott egy frissitéssel megoldották..
-
Black_Raven
veterán
válasz st3v3np3t3r #13551 üzenetére
Nyugi, a fele sem igaz.
-
Black_Raven
veterán
válasz ghiottone #13560 üzenetére
Én három nap után letöröltem, nekem ne bohóckodjon mindennap hajnali 2-kor 304mb-ot töltöget. Szépen leszivja az akksit 13% merülés /éjszaka.
Nekem a nagy szuperfrissités csak ennyi bukót hozott. [kép] előtte [kép][ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz Barthezz2 #13574 üzenetére
Ez kérlek a One UI 5, a Watch6-ra adtak ki rá bugfixet, hogy a Play Service ne zabáljon fel mindent. Nekem nincs fennt már csak a GPay, minden mást letiltottam(google) még a Play Áruházat is. Így járok 2 napnál.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz st3v3np3t3r #13591 üzenetére
Manual frissitek egy darabig, aztán persze hogy mehet, csak most van büntiben. GPay műxik rendesen, Play Service érinthetetlen így, bár nem is bántanám. Viszont így egyre kevesebb a fogyasztás, lassan beáll. és mehet minden amit használtam .
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Ha mindenáron Samsungot akarsz es 42mm méretben, akkor számits rá hogy naponta töltögetheted. Nem is értem az 5 Pro-n kívűl minek árulnak órát ezekkel a lófasz üzemidőkkel. Én nagyon megbántam hogy a forgatható lünetta miatt nem az 5 Pro-t választottam. Ezért lenne számomra értéktelen az Apple Watch is, mármint Ultrán kívűl.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Ha sok minen be van kapcsolva akkor 3 nap, normál használattal 4-5nap, de ez igazi okosóra full tudással. Akinek nem kell órás fizetés, akkor simán jó a Huawei vagy Xiaomi 10-14 nap üzemidővel. Én imádom a Watch 4 Classic 46mm-et, de kikészülök a semmit érő 2 nap üzemidőtől. A hiba bennem van, mert megszoktam a 10 napos üzemidőt mert Huawei Watch GT 3 Pro-ról jöttem..(a gond hogy eszembe sem jut 2 naponta töltögetni, mert minimum 5 éve a második héten kellett maximum)
sepyi: én csak CIB-bel használom, a + után a telón lődd be. Már háromszor hozzáadtam simán(letöröltem többször)[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz TomPack #13629 üzenetére
Akkor elmondom. Nyomj rá az órán a Visszaállitásra és addig nem csinálja meg, amig ott akkor frissen nem készit egyet. Ha kész akkor választanod kell, 1 új óraként kezdjen 2 Vagy Biztonsági mentés visszállitásával reseteljen. Katt a másodikra és voila.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz TomPack #13636 üzenetére
Én meg annyira megakartam mutatni a mentést, hogy visszaraktam a Smart Switchet a telefonra és rányomtam a Visszaállitásra. Gyönyörűen csinált Biztonsági mentést, [kép] de hiába léptem ki utána, végig vitte a Visszaállitást és full ugyanúgy visszarakta az órát, na jó az egyik kártyát fordittott sorrendbe rakta. Ott rontottad el hogy a Mentés cseréjét kellett volna választanod szerintem..Megjavult a lünetta működése?
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz TomPack #13638 üzenetére
Lényeg hogy jó lett a lünetta(mostmár) Viszont a mentés cseréjéhez ha ragaszkodsz akkor pont jó lett volna mert az új mentés a régi beállitásodról volt, nem a mostani üres óráról. De már mindegy, nézd a jó dolgot, van szuper új lünettád és friss új beállitásaid ami jóó.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz PedroPascal #13656 üzenetére
Nagyobb kijelző, magasabb nit, felhúzott órajel, már önmagában nagyobb fogyasztás, és akkor a bonus a OneUI 5.
-
Black_Raven
veterán
válasz st3v3np3t3r #13683 üzenetére
]Ez így szuper, nekem akkor ilyen ha kizárólag a BT van bekapcsolva. Valószinű azért mert a sok Samsungos hülyeség nem frissitget és nem kommunikál a Samu telón lévő appokkal. Dobtad az s23-at? Miért?#cintula187: az órán ha kikapcsolod a BT-t, bekapcsol? Kipróbálom én is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest