Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
mastodon #15222 üzenetére
Sleep as Android
Fizetős, de nem egy nagy összeg.
Lassan 10 éve használom (eleinte telefonnal majd Mi Band-ekkel). Nagyon jól paraméterezhető, tök jól működik Watch 4-el is. Érdemben nem merül vele jobban éjszaka az óra, mintha nem futna, max pár %-al. -
Szpisti
addikt
válasz
mastodon #15222 üzenetére
A Sleep Cycle az ilyen app és már vagy 10 éve létezik, az órára is letölthető, de nincs tapasztalatom vele.
-
thboxx
aktív tag
válasz
mastodon #14906 üzenetére
Az elsőt nem tudom. A másodikat az órán keresd a beállításokban "speciális funkciók-leválasztási értesítések". Én kikapcsoltam, mert idegesített...
@helixP: azon gondolkodtam, hogy nekem semmi ilyen gondom nincs az órával (kopp-kopp). Esetleg nem azért lehet, mert a legtöbbet én a mellé kapott triple-paddel töltöm? Csak nagyritkán töltöm a hozzá kapott vezetékessel. Valahogy azt vettem észre, az előbbivel nem melegszik annyira az óra. Lehet a sok hőterhelés miatt hamarabb döglik benne az akku, meg hamarabb öregszik esetleg a szigetelés is.
Mert ha van összefüggés, akkor érdemesebb kíméletesebb töltési módot választani. Még ha esetleg tovább is tart maga a töltés...
-
pgonzy
tag
válasz
mastodon #14763 üzenetére
Ez így nehéz ügy. Mert nagyon sok mindentől függ az akku használat. Lehet ami nálad 1 nap, az más beállításokkal, szokásokkal 1,5. A wearable app mutatja, hogy az előző teljes feltöltés óta mennyit fogyasztott az óra, az egyes appok, de ez sem mérvadó, mert, ha valaki menet közben rátölt valamennyit, az félrevezető. Amikor megkapod az órát, és beállítod, akkor keveaebb ideig bírja majd, mint 2-3 hét múlva, mert valahogy tanulja a szokásaid az óra, meg ugye amikor beállítod, .nár nem nyomkodod annyit. Nekem az 5 pro 1 napot sem bírt az első napokban, aztán amikor már elmúlt a beállítgatási láz, és napi rutin szerint használtam, akkor 2,5 nap lett az átlag. Ezek miatt nehéz válaszolni a kerdesedre.
-
Szpisti
addikt
válasz
mastodon #14753 üzenetére
Alapesetben mindkettő kicseng. Ha a teló mondjuk ki van kapcsolva, az óra automatikusan "átveszi" a telefon helyét és kicseng, ha hívnak, stb.
Egyszer próbáltam, ha a telefonon élő hívás van és nincs BT kapcsolat az órával, akkor az órán ez nem látszik, és nem is tudtam rajta hívást indítani, gondolom az azonos telszám miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- További aktív témák...
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest